Yüzüklerin Efendisi vs Harry Potter

Sizce hangi seri daha iyi?

• Yüzüklerin Efendisi

• Harry Potter

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bu ikisi çok kıyaslanıyor. Ağır bir Potterhead olarak tabii ki Harry Potter diyorum. Fakat LOTR serisi de (çok hakim olamasam da) mükemmel bir seri. HP'nin kitaplarını ve filmlerini defalarca bitirdim. LOTR'un kitaplarını daha okuyamadım ama filmlerini izledim. AMD vs Intel gibi yapmasak da ikisi de şahane birer başyapıt desek olmaz mı? :)

Bu ikisi çok kıyaslanıyor. Ağır bir Potterhead olarak tabii ki Harry Potter diyorum. Fakat LOTR serisi de (çok hakim olamasam da) mükemmel bir seri. HP'nin kitaplarını ve filmlerini defalarca bitirdim. LOTR'un kitaplarını daha okuyamadım ama filmlerini izledim. AMD vs Intel gibi yapmasak da ikisi de şahane birer başyapıt desek olmaz mı? :)
Olur neden olmasın :).

Bu nasıl kıyaslama arkadaşım? Bir tarafta tahmini olarak 20-21 bin yıllık bir zaman çizelgesine sahip komple bir mitolojinin önemli hikayelerinden biri var, öteki tarafta "ol dedim oldu" kafasında hiçbir şeyin mekaniğinin bile açık olmadığı bir kurgu karakter hikayesi var. :D

Not: Bu soruyu sadece Yüzüklerin Efendisi serisi olarak değil, komple Arda mitolojisi olarak algılıyorum. Çünkü bu hikayenin öncesinde geçen ve bu kitaplarda anlatılan şeylerin temelini hazırlamış binlerce yılı kapsayan bir külliyat var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı