Hasta Kargaya Ne Yapılabilir?

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Yaklaşık 40 dakika önce binamızın önünde bir karga gördüm ve balkona koydum. Zemin katta oturuyoruz ve çok korkuyorum kedi gelip bir şey yapacak diye. Karga hareket dahi etmiyor, uçamıyor. Önüne bulgur ve su koydum ama bakmadı bile. Hasta olduğu kesin çünkü gözleri de değişik. Hayvan sadece evi gözlüyor o kadar. Ne yapabilirim? Konu umarım erken açılır.

Veterinere götüremiyoruz. Arabamız yok ve yakında ki veterinerler kapalı. En azından bu geceyi çıkarabilirse hayvan yarın bir şeyler yapabiliriz ancak. Balkona daha demin kedi geldi ama başında sürekli bekleyemem.

Karga kolay kolay hasta olmuyor benim bildiğim. Bence acil olarak veteriner kontrolü şart.
... :) Ne bulguru ceviz vereceksin. 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hıyar ver. Ne diyebiliriz ki biz? Biraz zalimce olacak ama kedi tehlikesi çok yüksek ise ayaklarını ve kanatlarını bağlayıp içeri büyükçe ve nefes alabileceği ekmek sepeti gibi şeffaf bir kutuya koyabilirsin. Sabah ilk iş veterinere götür.

Yaklaşık 40 dakika önce binamızın önünde bir karga gördüm ve balkona koydum. Zemin katta oturuyoruz ve çok korkuyorum kedi gelip bir şey yapacak diye. Karga hareket dahi etmiyor, uçamıyor. Önüne bulgur ve su koydum ama bakmadı bile. Hasta olduğu kesin çünkü gözleri de değişik. Hayvan sadece evi gözlüyor o kadar. Ne yapabilirim? Konu umarım erken açılır.
Kargaya iyi davran yoksa işin zor. :)
...

Karga uçtu ve önümüzdeki boş araziye gitti ama uçtu dediğimde çırpına çırpına zar zor gidip orada duru verdi. Verdiğim yemekleri de yemedi. Hareket edebiliyormuş ama ben edemiyor sanıyordum. Yine de arazi bomboş bir yer kediler alabilir ama evden uzaklaştı. Çıkıp yanına gittim ama hareket etmiyor birini görünce. Anca dokunmaya falan çalışınca gidiyor. Resmini çektim göstermek için ama akşam, zoom ve flaş yardımıyla olduğu için berbat oldu.
b51365b8-675c-448b-89da-eaed9e444e2a.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı