parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.396 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #1 Öncelikle herkese merhaba, dün sabahtan beri hastayım ve şurup, hap içsem de bir türlü etkisi olmuyor. Normalde gece 4 gibi yatarım ve bugün 12 gibi yattım ama uyuyamadım. Sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2022
Öncelikle herkese merhaba, dün sabahtan beri hastayım ve şurup, hap içsem de bir türlü etkisi olmuyor. Normalde gece 4 gibi yatarım ve bugün 12 gibi yattım ama uyuyamadım. Sizce ne yapmalıyım?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 6 Ağustos 2022 #2 Doktora gözükmeyi deneyebilirsin mesela. Tam teşhisi doktor koyacaktır. Hastalığın ilerlemeden git görün. Neyin varmış bir öğren bakalım. Artı 0 Eksi
Doktora gözükmeyi deneyebilirsin mesela. Tam teşhisi doktor koyacaktır. Hastalığın ilerlemeden git görün. Neyin varmış bir öğren bakalım.
KS KS parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.396 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #3 333365 dedi: Doktora gözükmeyi deneyebilirsin mesela. Tam teşhisi doktor koyacaktır. Hastalığın ilerlemeden git görün. Neyin varmış bir öğren bakalım. Genişletmek için tıkla... Hastalığı biliyorum zaten de geçmiyor hiç. Artı 0 Eksi
333365 dedi: Doktora gözükmeyi deneyebilirsin mesela. Tam teşhisi doktor koyacaktır. Hastalığın ilerlemeden git görün. Neyin varmış bir öğren bakalım. Genişletmek için tıkla... Hastalığı biliyorum zaten de geçmiyor hiç.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #4 parakeet dedi: Hastalığı biliyorum zaten de geçmiyor hiç. Genişletmek için tıkla... 7-8 saat yat. Bol bol su iç. Ihlamur, nane limon kaynat. Öğünlerini aksatma. Artı 0 Eksi
parakeet dedi: Hastalığı biliyorum zaten de geçmiyor hiç. Genişletmek için tıkla... 7-8 saat yat. Bol bol su iç. Ihlamur, nane limon kaynat. Öğünlerini aksatma.
KS KS parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.396 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #5 Erennnimo dedi: 7-8 saat yat. Bol bol su iç. Ihlamur, nane limon kaynat. Öğünlerini aksatma. Genişletmek için tıkla... Şükür geçti hastalığım. Yine de yardımlarınız için teşekkürler . Artı 0 Eksi
Erennnimo dedi: 7-8 saat yat. Bol bol su iç. Ihlamur, nane limon kaynat. Öğünlerini aksatma. Genişletmek için tıkla... Şükür geçti hastalığım. Yine de yardımlarınız için teşekkürler .