BalikŞuşişi
Kilopat
- Makaleler
- 1
Farklı bir doktora gidin. Mümkünse profesör olsun.cok cok haklisiniz malesef oyle
doktora gittigimi defalarca yazdim
Farklı bir doktora gidin. Mümkünse profesör olsun.cok cok haklisiniz malesef oyle
doktora gittigimi defalarca yazdim
Arkadaş gittiğini söylüyor. Doktor değiştirmek yerine forumda hastalığım nedir diye sormanın mantığı nedir anlayamadım. Burası uzaktan hastahane gibi mi görünüyor onu da anlayamadım.Daha önce aynı rahatsızlıkları geçirmiş birisi olabilir, hangi bölüme gideceğine dair yardımcı olabilecek kişiler yorum yapabilir.
Başkasına git. Ben de zamanında saçma teşhislere maruz kaldım. En kötü uzman doktora randevu al ve asistanı varsa uzmanı görmek istediğini belirt.Göründüm zaten nöroloji doktoruna muayene oldum stresten dedi.
Forumda sağlık adı altında bir başlık mevcut, bu kişi bunu sanki gidip teknik destek adı altında mı açmış? Eğer bir konunun başlığı altında bu başlık ile alakalı sorunlar çözülemeyecek ise o kısımı kaldırırlar olur biter. Bu konularla alakalı bilginiz yoksa neden eleştiriyorsunuz?Arkadaş gittiğini söylüyor. Doktor değiştirmek yerine forumda hastalığım nedir diye sormanın mantığı nedir anlayamadım. Burası uzaktan hastahane gibi mi görünüyor onu da anlayamadım.
Ülkede profesöre görünmek neredeyse imkansız. Çoğu ya hastenede olduğu sürede ameliyata girip çıkyıor ya da sadece yatan hastaları sabah gezip sonra başka şeyler yapıyor. Cerrahpaşa dışında profesöre düzgünce randevu alınabilen bir yer görmedim ben bu ülkede. Anca hastaneye yatırıldığımda görebildim. O da sabahları baktı o kadar.Farklı bir doktora, mümkünse bir profesöre görünmeyi deneyin.
Siz hastalığınız olduğu zaman doktora gittiğiniz halde gelip üstüne forumda profesör sağlık uzmanları varmış gibi konu açıyor musunuz? Ben bildiğimi iddia etmiyorum zaten hastalığın olunca ya da bir şikayetin doktora gidersin bu böyledir. Sağlık başlığı da sadece fiziksel sağlık problemlerini içermiyor.Forumda sağlık adı altında bir başlık mevcut, bu kişi bunu sanki gidip teknik destek adı altında mı açmış? Eğer bir konunun başlığı altında bu başlık ile alakalı sorunlar çözülemeyecek ise o kısımı kaldırırlar olur biter. Bu konularla alakalı bilginiz yoksa neden eleştiriyorsunuz?
Forumu kullanan kişiler farklı kaynaklar yerine burada insanlara danışmak isteyebilir. Sonuçta düzen olarak gayet iyi bir forum burada olan kullanıcılara güvenebilirler. Çok acil şikayeti olan zaten konu açmaz ancak internet araştırmalarında kesin bir sonuç alamamış insanlar burada yardım isteyebilir. Bunun kime sakıncası var?Siz hastalığınız olduğu zaman doktora gittiğiniz halde gelip üstüne forumda profesör sağlık uzmanları varmış gibi konu açıyor musunuz? Ben bildiğimi iddia etmiyorum zaten hastalığın olunca ya da bir şikayetin doktora gidersin bu böyledir. Sağlık başlığı da sadece fiziksel sağlık problemlerini içermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.