Hastalığım ne olabilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Son 2 yıldır her yerim aşırı derece titriyor kollarım, bacaklarım, yüz kaslarım, kafam, ellerim... Hatta gülerken bile yanağım titriyor bunun sebebi nedir sizce? 10.sınıfta böyle problemim yoktu hatırlıyorum. 11.sınıfta başladı şu an 12'yim hala devam ediyor. Sigaradandır diye 1 hafta bıraktım ama yine aynı bir şey değişmedi ki zaten öyle günde 2-3 dal içen, çok içen birisi değilim.

Ben kuponumu böbrek yetmezliğinden kullanıyorum. Umarım tutmaz.

Doktora gittiniz mi?

Sorunda o zaten kendim gidebilsem giderim ailemde götürmediği için buraya soruyorum.

Ben kuponumu böbrek yetmezliğinden kullanıyorum. Umarım tutmaz.

Deme onu deme çok az su içiyorum bazen 1 litreyi geçmediği bile oluyor.

Önemli bir sorun gibi duruyor doktora neden gitmiyorsunuz.

18 yaş altıyım ve ailem pek takmıyor titriyorum dediğimde.

Deme onu deme çok az su içiyorum bazen 1 litreyi geçmediği bile oluyor.

Günlük yiyeceklerden zaten yeterince su alıyorsunuz, o olay öyle değil yani. Susamadıkça su içmenize gerek yok.

Günlük yiyeceklerden zaten yeterince su alıyorsunuz, o olay öyle değil yani. Susamadıkça su içmenize gerek yok.

He okey. Bu arada az önce söyledim anneme böyle böyle bir durum var diye yok üşütüyosun ondan oluyor yok atlet giymediğin için oluyor saçma sapan cevaplar veriyorlar takmıyorlar bile.

Son 2 yıldır her yerim aşırı derece titriyor kollarım, bacaklarım, yüz kaslarım, kafam, ellerim... Hatta gülerken bile yanağım titriyor bunun sebebi nedir sizce? 10.sınıfta böyle problemim yoktu hatırlıyorum. 11.sınıfta başladı şu an 12'yim hala devam ediyor. Sigaradandır diye 1 hafta bıraktım ama yine aynı bir şey değişmedi ki zaten öyle günde 2-3 dal içen, çok içen birisi değilim.
1734354575387.png

Değildir değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı