- Katılım
- 1 Ocak 2014
- Mesajlar
- 11.057
- Makaleler
- 6
- Çözümler
- 54
Artış olacağı kesin ama 14 Mbps'ye dayanır mı denemeden göremezsiniz.Teşekkür ederim, ADSL2+ ya geçsem alt yapımın desteklediği Max hızıma ulaşırım diyorsunuz yani.
Artış olacağı kesin ama 14 Mbps'ye dayanır mı denemeden göremezsiniz.Teşekkür ederim, ADSL2+ ya geçsem alt yapımın desteklediği Max hızıma ulaşırım diyorsunuz yani.
Artış olacağı kesin ama 14 Mbps'ye dayanır mı denemeden göremezsiniz.
Alt katınızda oturan 30 alıyor ise sizin de 20 alma şansınız var. Bu durum ankastre kutusundaki portunuzun beslenmesine göre değişiyor.TürkNet 100 Mbps kadar veriyor tek paket var onlarda ama alt katımda tanıdığım 16 18 alıyordu benim ise hız testinde Max gördüğüm hız 8 Mbps. Modem değiştirsem etki eder mi 5 GHz falan alsam?
Not: Alt katımda ki tanıdığım TürkNet kullanmıyor.
Sizin gibi uzak mesafeli konumlarda ADSL2+ biraz daha yüksek hız sunabiliyor.
Sağ elle sol kulağı tutmak böyle bir şey. ADSL hizmet verilmesi gereken yere VDSL çeken kim acaba.
İSS ye dedim. Hat belli değer belli VDSL hizmet bağladığı için tebrik ediyorum.Bana mı dediniz TürkNet'e mi bilmem ama bilmediğim için bir şey diyemicem![]()
ISS'ye dedim. Hat belli değer belli VDSL hizmet bağladığı için tebrik ediyorum.
Santral ile evimin arası 1.4km ama kablo dolaşarak geldiği için 1.7km uzaklıkta gibi gözüküyordu. O mesafeden 10-14 Mbps arası hız alabiliyordum.Tekrar rahatsız ediyorum ama sorum şu santral ile mesafem 900M internetten baktığımda hat değerlerime göre mesafenin daha uzak olması gerekiyor sorun ne olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.