Hatalı Overwatch banı

methin33

Hectopat
Merhaba ben rekabetçi girmeyen birisiyim genellikle Faceit girerim ama sabah uyanıp oyuna girdiğimda genel bekleme süresi oldukça hatalı yazısıyla karşılaştım. Faceit'de zaten hile açılmıyor rekabetçide açmadım zaten rekabetçiyi çok nadir oynarım ve o zaman 17 18 kill falan alırım. Ben bu Overwatch banını açtırabilir miyim hiçbir şekilde hile kullanmadım.

Ban, VAC bana dönüştüğü an imkansız. Kimsede sana inanmaz. Steam linki bırakırsan takip edebiliriz. Sen genede steam destek ile iletişime geç. Vac olduğu anda onlarda iletişimi keseceklerdir.

Son düzenleme:
Bir Valve atasözü der ki;

Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez, Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz.

Eğer otomatik bir şekilde belirlenen ve uygulanan bir bekletme süresi veya yasaklamanın hatalı olduğuna karar verilirse, bu yasaklama ya da bekletme süresi sunucularımız tarafından otomatik bir şekilde geri alınacaktır.

Yasaklama ayrıyeten VAC yasağına dönüşürse hatalı olmadığı kesinleşecektir.

Merhaba ben rekabetçi girmeyen birisiyim genellikle Faceit girerim ama sabah uyanıp oyuna girdiğimda genel bekleme süresi oldukça hatalı yazısıyla karşılaştım. Faceit'de zaten hile açılmıyor rekabetçide açmadım zaten rekabetçiyi çok nadir oynarım ve o zaman 17 18 kill falan alırım. Ben bu Overwatch banını açtırabilir miyim hiçbir şekilde hile kullanmadım.

VAC yiyenlerin hepside suçsuz yere yiyor nedense nasıl beceriyorsunuz :D.

Eğer overwatch banı yediyseniz ve gerçekten hile kullanmadıysaniz yakın zaman yüksek ihtimal açılacaktır.

Aynı olay başıma geldi çünkü. Overwatch banı yedim. Sonradan vac banına falan dönüştü. Ama 2 ay geçti geçmedi. Valve'den özür metni geldi ve banım açıldı.

Bu zamana kadar her iki sistemden de yasaklama alip yasaklamasi kaldirilan bir kisi bile yok. O dediginiz sadece tek sistem tarafindan yasaklama alinca mümkün.

VAC Ban'a falan dönüstü kesin bir bilgi degil. Ayriyeten VAC yasagina dönüsseydi zaten kaldirilmazdi.

Hesap baglantisini paylasirsaniz bir göz atariz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı