- Makaleler
- 1
Okuyor musunuz? Okuyorsanız hangi bölümde ve üniversitede okuyorsunuz? Veya bitirdiniz mi?Merter'de bulunan büyük bir tekstil firmasından pazarlama bölümü için teklif aldım. Bu sektör bitmeyecek bir sektör biliyorum. Önüm açık olur mu acaba? Gelir olarak ne kadar ileri gidebilirim onu düşünüyorum. Bir sonraki haftasonuna kadar cevap vermem gerekiyor, kafalar karışık.
Kilitliydi en son baktığımda konuyaSiyaset, din, felsefe vb. konulara girilmediği sürece bir sıkıntı yok hocam.
Edit: Devam edelim mi arkadaşlar?
@114187
@Silinen üye
@painkiller
@Jira
Ben raporlamıştım. Bildirim vs. gelmiyordu. Yeni konu açtım ama onaylanmadı. Garip...Kilitliydi en son baktığımda konuyaDedim yine kim siyaset veya din çevirdi diye ama bir şey de yokmuş niye kilit atıldıysa
![]()
İyi gecelerHocam bugün akrabalar geldi ailevi sorunlar yüzünden, 2 el LOL atarken zaten "Dandik" olan klavyemin ayağından oldum
Uykum var anlayacağınız iyi sohbetler.
Bu konu uzun bi süre devam eder, geceleri insanlar uykulu uykulu tartışmaya girecek hali olmuyorKilitliydi en son baktığımda konuyaDedim yine kim siyaset veya din çevirdi diye ama bir şey de yokmuş niye kilit atıldıysa
![]()
Vurdun di mi klavyeye dayanamayıp2 el LOL atarken zaten "Dandik" olan klavyemin ayağından oldum![]()
Etiket bildirimin bana da gelmedi evet. Şans eseri gördüm konuyu o anBen raporlamıştım. Bildirim vs. gelmiyordu. Yeni konu açtım ama onaylanmadı. Garip...
İyi geceler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.