Havale ile Ekran Kartı Alınır mı?

efeknfidn

Hectopat
Merhabalar, ben sahibinden.com üzerinden ekran kartı alacağım. Satıcı bana 90 kilometre uzak elden almam zor gibi ve satıcı Param Güvende ile satmıyor ekran kartını. Kendisi bana dedi ki ben devlet memuruyum kargolarken videosunu ve fotoğraflarını çekerim havale yoluyla hallederiz. Ben güvenmiyorum ama ekran kartını da bir yandan almak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 20220214_164824.JPG
    20220214_164824.JPG
    92 KB · Görüntüleme: 108
Merhabalar, ben sahibinden.com üzerinden ekran kartı alacağım. Satıcı bana 90 kilometre uzak elden almam zor gibi ve satıcı param güvende ile satmıyor ekran kartını. Kendisi bana dedi ki ben devlet memuruyum kargolarken videosunu ve fotoğraflarını çekerim havale yoluyla hallederiz. Ben güvenmiyorum ama ekran kartını da bir yandan almak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Dolap uygulamasına yüklesin dolap güvencesiyle satın alın yalan da söylüyor olabilir belki hiç devlet memuru olmayabilir param güvende veya dolap uygulamasından satın alın asla güvenmeyin. Ekran kartı nedir bu arada ? Kaç TL birde.

Merhabalar, ben sahibinden.com üzerinden ekran kartı alacağım. Satıcı bana 90 kilometre uzak elden almam zor gibi ve satıcı param güvende ile satmıyor ekran kartını. Kendisi bana dedi ki ben devlet memuruyum kargolarken videosunu ve fotoğraflarını çekerim havale yoluyla hallederiz. Ben güvenmiyorum ama ekran kartını da bir yandan almak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Param güvende ile satıyorsan alırım satmıyorsan gel elden alayım yoksa başka kart alacağım de riske girme daha geçen bir sürü dolandırıldım konusu açılmıştı.

Memur, asker, polis, bağyağn öğretmen diyenler %98 ihtimalle dolandırıcı çıkıyor bulaşmayın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı