Driver ile alakalı da olabilir. KB884L Gaming Keyboard Driver V1.0.exe buradan driveri indirip güncelleme varsa günceller misin? Büyük ihtimal windows ile alakalı sorunun var.Bütçeyi o kadar aşma imkanım yok bu sorunu nasıl çözebilirim veya çözülebilir mi onu soru yorum.
Belli bir çözümü yok durumun. Driverı kurduktan sonra driverın ayarlar kısmından otomatik çalıştır seçeneğini işaretlediğinde klavyenin rgb si vb minnak hatalar çözülüyor. Klavyenin çalışmama durumunu ise bende kendi kendine düzeldi arada nadiren yapıyor.Şu an aynı sorunu ben de yaşıyorum yarımcı olabilecek var mı? Ks maalesef nasıl çözdüğünü anlatmamış. Driver indirdim fakat ekstra güncelleme yapacaksak nasıl yapılacağını bilmiyorum.
"Sorunu çözdüm" yazdığın için böyle bir mesaj oluşturdum.Belli bir çözümü yok durumun. Driverı kurduktan sonra driverın ayarlar kısmından otomatik çalıştır seçeneğini işaretlediğinde klavyenin rgb si vb minnak hatalar çözülüyor. Klavyenin çalışmama durumunu ise bende kendi kendine düzeldi arada nadiren yapıyor.
@irfantino başka çözüm yolu varsa bilmiyorum. Tavsiyem PC'yi kapattıktan sonra klavyede hiçbir tuşa basmaman.
"Sorunu çözdüm" yazdığın için böyle bir mesaj oluşturdum.
En son yazdığın PC'yi kapattıktan sonra klavyedeki tuşlara basmama konusunda emin olmamakla birlikte sana katılıyorum fakat çok saçma bir durum.
Otomatik çalıştırı da işaretleyeyim yine de.
Ben sorunu çözdüm kesinlikle driver sorunu ve firmanın bunu düzeltmesi gerekiyor. Yatıp kalkıyorum sabah bilgisayarın başına geçiyorum açmaya çalışınca klavye tetiklenmiyor. Ekran klavyesi ile giriyorum. Sonra bilgisayarım ve yönet adımlarından, Aygıt Yöneticisi'ne ulaşarak donanımı kaldırıp yeniden yükleyince düzeliyor. Bu yüzden kabloyu çıkarıp takmayın bunu yapın.
Bunu yaparsan USB soketleri yalama yaparak gevşeyecektir. En azından her gün bilgisayarın yıpranacak. Ancak araya gözden çıkarabileceğin bir USB uzatma kablosu ya da USB port çoğaltıcı eklersen bu da başka bir çözüm olur.Tak çıkar yapmak daha basit gibi duruyyor.
Tak çıkar yapmak daha basit gibi duruyor.
Bunu yaparsan USB soketleri yalama yaparak gevşeyecektir. En azından her gün bilgisayarın yıpranacak. Ancak araya gözden çıkarabileceğin bir USB uzatma kablosu ya da USB port çoğaltıcı eklersen bu da başka bir çözüm olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.