Havit KB904L alınır mı?

Bütçe
3500tl

L0cus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 1-2 günlük bir klavye arayışımdan sonra Rapid Trigger özellikli, %75 boyutunda bir klavye buldum. Wraith'in sitesinde satılan VGN A75 modeliydi bu. Tam alacaktım fakat son bir fiyatlara göz atayım derken Havit markasının KB904L klavyesine denk geldim. 2300 TL fiyatı ile hem 8000 Hz sunuyor hem de Rapid Trigger özelliği vardı ve hemen satın aldım. Dün 19 Mayıs olduğu için kargoya verilmedi fakat benim de aklıma bir kurt düştü. Acaba çok mu aceleci davrandım? Sizce siparişi iptal etmeli miyim yoksa bu fiyata bu klavye net alınır mı, dersiniz?

Not: %75 veya TKL bir klavye istiyorum fakat bu kadar para vermişken Rapid Trigger olsun istiyorum. Önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim ve evet, rekabetçi oyun bol bol oynuyorum, bunun için Rapid Trigger istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 1-2 günlük bir klavye arayışımdan sonra Rapid Trigger özellikli, %75 boyutunda bir klavye buldum. Wraith'in sitesinde satılan VGN A75 modeliydi bu. Tam alacaktım fakat son bir fiyatlara göz atayım derken Havit markasının KB904L klavyesine denk geldim. 2300 TL fiyatı ile hem 8000 Hz sunuyor hem de Rapid Trigger özelliği vardı ve hemen satın aldım. Dün 19 Mayıs olduğu için kargoya verilmedi fakat benim de aklıma bir kurt düştü. Acaba çok mu aceleci davrandım? Sizce siparişi iptal etmeli miyim yoksa bu fiyata bu klavye net alınır mı, dersiniz?

Not: %75 veya TKL bir klavye istiyorum fakat bu kadar para vermişken Rapid Trigger olsun istiyorum. Önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim ve evet, rekabetçi oyun bol bol oynuyorum, bunun için Rapid Trigger istiyorum.
Güzel duruyor yani.

Merhaba, 1-2 günlük bir klavye arayışımdan sonra Rapid trigger özellikli, %75 boyutunda bir klavye buldum. Wraith'in sitesinde satılan VGN A75 modeliydi bu. Tam alacaktım fakat son bir fiyatlara göz atayım derken Havit markasının KB904l klavyesine denk geldim. 2300 TL fiyatı ile hem 8000 Hz sunuyor hem de Rapid trigger özelliği vardı ve hemen satın aldım. Dün 19 Mayıs olduğu için kargoya verilmedi fakat benim de aklıma bir kurt düştü. Acaba çok mu aceleci davrandım? Sizce siparişi iptal etmeli miyim yoksa bu fiyata bu klavye net alınır mı? Dersiniz?

Not: %75 veya TKL bir klavye istiyorum fakat bu kadar para vermişken Rapid trigger olsun istiyorum. Önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim ve evet, rekabetçi oyun bol bol oynuyorum, bunun için Rapid trigger istiyorum.

Hocam merhaba, ürünü alıp beğendinmi bende almayı düşünüyorum da.

Hocam merhaba, ürünü alıp beğendinmi bende almayı düşünüyorum da.

Hocam aldım, ürün gayet güzel, Rapid trigger ve 8KHz özelliği gayet güzel çalışıyor, hissiyatı kaliteli, yanından switch ve keycaps değiştirme aparatı da çıkıyor, hissiyatı ve sesi de gayet güzel, bence bu fiyata gayet fiyat performans ve mantıklı bir klavye.

Hocam iyi günler kullanıcı olarak eksi veya artı gördüğünüz noktalar neler? MonsGeek Fun 60 almayı düşünüyorum ancak hem Türkçe değil hem %60 dün akşam bu klavyeyi gördüm ve inanılmaz uyguna alabiliyorum ancak markadan dolayı çekiniyorum.

Hocam iyi günler kullanıcı olarak eksi veya artı gördüğünüz noktalar neler? MonsGeek Fun 60 almayı düşünüyorum ancak hem Türkçe değil hem %60 dün akşam bu klavyeyi gördüm ve inanılmaz uyguna alabiliyorum ancak markadan dolayı çekiniyorum.

Hocam ben zaten %60 klavyelere kesinlikle karşıyım, ok tuşları olmaması ve F tuşlarının zor kullanımından dolayı bence sadece görselden ibaret boş ürünler. Açıkçası klavyenin şu ana kadar bir eksisini görmedim, yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum, sesi gayet iyi ve kalitesi de güzel, keycaps kalitesinden pek anlamam ama kötü değil, Rapid trigger ve 8000Hz mevzusu da gayet güzel çalışıyor işlevini sonuna kadar yerine getiriyor çok milisaniyelik tepkiler alabiliyorsunuz, uygulamasına kötü diyenler var fakat ben gayet beğendim kalsik bir Çinli ekipman programı çoğu marka bu arayüzü kullanıyor, gayet de anlaşılır bir arayüz bence, 2 aylık deneyimimle söylüyorum bence bu paraya alınabilecek bir model, tabii çok daha uzun süre kullanımlarda ne olur onu bilemem klavye daha çok yeni bir model.

Monsgeek fun60 Akko ile geliştirilmiş ve tüm dünyada kendini kanıtlamış bir firma gaminggentr de satılıyor ve cashbacklerle 1800 tl gibi inanılmaz bir fiyata geliyor 3 modlu kullanılabiliyor ancak havitin aklımı karıştırdığı yer hepsiburada indirimi ve cashbacklerle 1450 tl gibi bir fiyata geliyor %75 bir klavye ve Türkçe q olması çok cazip geliyor çok arada kaldım ikisininde artıları eksikeri var bir süre daha beklemeyi düşünüyorum ancak kullanan kimseyi bulamıyorum ondan dolayı senin yorumların çok kıymetli

MonsGeek Fun 60 Akko ile geliştirilmiş ve tüm dünyada kendini kanıtlamış bir firma Gaming Gen TR de satılıyor ve cashbacklerle 1800 TL gibi inanılmaz bir fiyata geliyor 3 modlu kullanılabiliyor ancak Havit'in aklımı karıştırdığı yer Hepsiburada indirimi ve cashbacklerle 1450 TL gibi bir fiyata geliyor %75 bir klavye ve Türkçe Q olması çok cazip geliyor çok arada kaldım ikisinin de artıları eksikeri var bir süre daha beklemeyi düşünüyorum ancak kullanan kimseyi bulamıyorum ondan dolayı senin yorumların çok kıymetli.

Havit Türkçe değil İngilizce Q bir klavye, yalnız İngilizce olmasına rağmen tuşların üzerinde Türkçe harfler de belirtilmiş, incelemesine girip bakın anlarsınız demek istediğimi, ayrıca 1450TL gibi bir fiyata alınabiliyorsa kesinlikle alın derim zaten her türlü avantajlı oluyor.

Çoktan aldım yaklaşık 2 aydır da kullanıyorum, kalitesinden, sesinden ve hissiyatından da gayet memnunum, vaat ettiklerini gayet güzel yerine getiriyor.

Havit Türkçe değil İngilizce Q bir klavye, yalnız İngilizce olmasına rağmen tuşların üzerinde Türkçe harfler de belirtilmiş, incelemesine girip bakın anlarsınız demek istediğimi, ayrıca 1450TL gibi bir fiyata alınabiliyorsa kesinlikle alın derim zaten her türlü avantajlı oluyor.

Çoktan aldım yaklaşık 2 aydır da kullanıyorum, kalitesinden, sesinden ve hissiyatından da gayet memnunum, vaat ettiklerini gayet güzel yerine getiriyor.
Hocam hala bir sorun falan çıkmadı değil mi, ona göre alacağım da?
Ortalama 3-4 ay kullandınız şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı