Hawk Fab V6 vs Hawk Fab V4 vs XPrime Titan vs xDrive Toryum

Bütçe
6000
Hangisini aldınız memnun musunuz?

Hawk Fab aldım hocam memnunum rahatlık konusunda ama çok fazla oturunca hafif bir ağrı yapıyor su almaya gidip geldiğimde ağrı geçiyor terleme çok fazla yapmıyor ekstra olarak fab serisinin bütün özellikleri aynı sadece renkleri değişikmiş Hawk'ın kendisi diyor çünkü.

Selamlar bende 6 ay önce Xprime markasının titan siyah modelini satın aldım. Trendyoldan satın almıştım hatta sonradan kurulumda sorun yaşayınca whatsapp destek hatlarından iletişime geçtim. O andan itibaren xprime markasının kaliteli bir müşteri hizmetleri olduğunu birebir keşfettim. Güler yüzlü ve yardım sever bir ekip karşıladı beni.
Xprime markasını tercih etmemdeki en önemli etken smart sünger teknolojisi gibi bir teknolojinin sadece xprime markasında olduğu farketmem ile başladı. Uzun süre oturmalar halinde bel ve boyun ağrısı yaşıyordum. öncesinde klasik fileli bir ofis koltuğu kullanıyordum bir anda xprime kalitesine kavuşunca resmen eşşekten inip ata bindiğimi hissettim. 6 aylık kullanmam nezdinde, üzerinde uyudum günün 18 saati çalıştım, yemek yedim, tv izledim, keyif yaptım, yetmedi boş kaldığında babamda el koydu :)

Evet ben oyuncu koltuklarını incelerken Ortopedik bir koltuk özelliği yanında fizyoterapist olan akrabamda özellikle Xprime markasını tavsiye etti.

Biraz daha param olsaydı Xprime Over, Tyler, Knight modellerini tercih edebilirdim. aşağıdaki linkten modelleri inceleyebilirsiniz. https://xprime.com.tr/

Xprime Oyuncu Koltukları

Selamlar bende 6 ay önce XPrime markasının titan siyah modelini satın aldım. Trendyol'dan satın almıştım hatta sonradan kurulumda sorun yaşayınca WhatsApp destek hatlarından iletişime geçtim. O andan itibaren XPrime markasının kaliteli bir müşteri hizmetleri olduğunu birebir keşfettim. Güler yüzlü ve yardım sever bir ekip karşıladı beni.
XPrime markasını tercih etmemdeki en önemli etken Smart sünger teknolojisi gibi bir teknolojinin sadece XPrime markasında olduğu fark etmem ile başladı. Uzun süre oturmalar halinde bel ve boyun ağrısı yaşıyordum. Öncesinde klasik fileli bir ofis koltuğu kullanıyordum bir anda XPrime kalitesine kavuşunca resmen eşekten inip ata bindiğimi hissettim. 6 aylık kullanmam nezdinde, üzerinde uyudum günün 18 saati çalıştım, yemek yedim, TV izledim, keyif yaptım, yetmedi boş kaldığında babamda el koydu :)

Evet ben oyuncu koltuklarını incelerken ortopedik bir koltuk özelliği yanında fizyoterapist olan akrabamda özellikle XPrime markasını tavsiye etti.

Biraz daha param olsaydı XPrime over, tyler, Knight modellerini tercih edebilirdim. Aşağıdaki linkten modelleri inceleyebilirsiniz. https://xprime.com.tr/

Xprime Oyuncu Koltukları

Vallahi bende aynı şekilde XPrime kullanıyorum ciddi anlamda memnunum. Millet influncer ve ünlüler ne kullanıyorsa kullanmaya çalışıyor. XPrime markası sana sağlık ve ortopedik imkan farkı sunuyor ve reklama ihtiyacı yok.

Öyle diyoruz ama XPrime markasını kullanan sağlığını düşünen influncerlar da var. Mesela gördüklerimden bazıları

Ciomani, İbrahim meltem, goril Faruk, hazreti Yasuo, özkan sağın, alp kılınç, Mustafa yıldız Hulk, tahsin hasoğlu, velet, mor komedyen Murat genç, cem gelinoğlu namı diyar Aykut enişte :) mesela bu adamlar paralı reklam mı bilemem ama paralı olmadıklarını koltuk rakamlarından tahmin ediyorum. Adamlar deli gibi influncerlara para bayılıp dümdüz koltuğa bir ton para veriyorlar.

XPrime markası ile hem markalı kaliteli hem de sağlıklı ortopedik koltuk almak varken diğer markalara anlam veremiyorum :) neyse bir tavsiye sadece 1 yıldır kullanıyorum ve o kadar verimli zamanlar geçirdim ki bu zamana kadar bu konuya yorum yapmadığıma kızdım vallahi. Herkese tavsiye ederim sitelerinden alırsanız daha uyguna alabilirsiniz.

Kesinlikle Xprime Titan modelini kesinlikle tavsiye ederim. Tüm Markalar Mobilyacı iken Xprime Markası ise Hem Mühendislik Mobilya yapıyorlar. En basit örneği ise Moleküler Smart Sünger Teknolojisine sahip tek marka Xprime Markası.

Diğer markaları da gördüm bir kumaş var bu kadar mı kırışık kırışık kalır ortada. Xprime titan modelini kullanıyorum bende ve çok memnunum. Kaliteli bir koltuk yanında Müşteri Hizmetleri birimi yani satış sonrası da en iyi olan marka Xprime markası.

Yann ben 2 sene önce xdrive ın istanbulda fuarda stanslarına gittiğimde şalvarlı şalvarlı kekolar yarım Türkçe Kürtçe karışık ürünü anlatıyorlar. Bakarsın isimlerinden vatancı sanırsın ama alakası yok.

Xprime mağazasına gittiğimde ise beni kocaman bir Atatürk büstü karşıladı resmen. Elemanlar ise çok güler yüzlüydü. Vayy anasını dedim. Şalvarlı ince bıyıklılardan, Modern ve Kaliteli bir firmaya adım attığını anlıyor insan :)

Selamlar bende 6 ay önce Xprime markasının titan siyah modelini satın aldım. Trendyoldan satın almıştım hatta sonradan kurulumda sorun yaşayınca whatsapp destek hatlarından iletişime geçtim. O andan itibaren xprime markasının kaliteli bir müşteri hizmetleri olduğunu birebir keşfettim. Güler yüzlü ve yardım sever bir ekip karşıladı beni.
Xprime markasını tercih etmemdeki en önemli etken smart sünger teknolojisi gibi bir teknolojinin sadece xprime markasında olduğu farketmem ile başladı. Uzun süre oturmalar halinde bel ve boyun ağrısı yaşıyordum. öncesinde klasik fileli bir ofis koltuğu kullanıyordum bir anda xprime kalitesine kavuşunca resmen eşşekten inip ata bindiğimi hissettim. 6 aylık kullanmam nezdinde, üzerinde uyudum günün 18 saati çalıştım, yemek yedim, tv izledim, keyif yaptım, yetmedi boş kaldığında babamda el koydu :)

Evet ben oyuncu koltuklarını incelerken Ortopedik bir koltuk özelliği yanında fizyoterapist olan akrabamda özellikle Xprime markasını tavsiye etti.

Biraz daha param olsaydı Xprime Over, Tyler, Knight modellerini tercih edebilirdim. aşağıdaki linkten modelleri inceleyebilirsiniz. https://xprime.com.tr/

Xprime Oyuncu Koltukları

Kesinlikle Bende Xprime markasını tavsiye ediyorum. 2 Yıldır kullanıyorum taş gibi :)

benim Roket bu :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı