Selamlar bende 6 ay önce XPrime markasının titan siyah modelini satın aldım. Trendyol'dan satın almıştım hatta sonradan kurulumda sorun yaşayınca WhatsApp destek hatlarından iletişime geçtim. O andan itibaren XPrime markasının kaliteli bir müşteri hizmetleri olduğunu birebir keşfettim. Güler yüzlü ve yardım sever bir ekip karşıladı beni.
XPrime markasını tercih etmemdeki en önemli etken Smart sünger teknolojisi gibi bir teknolojinin sadece XPrime markasında olduğu fark etmem ile başladı. Uzun süre oturmalar halinde bel ve boyun ağrısı yaşıyordum. Öncesinde klasik fileli bir ofis koltuğu kullanıyordum bir anda XPrime kalitesine kavuşunca resmen eşekten inip ata bindiğimi hissettim. 6 aylık kullanmam nezdinde, üzerinde uyudum günün 18 saati çalıştım, yemek yedim, TV izledim, keyif yaptım, yetmedi boş kaldığında babamda el koydu
Evet ben oyuncu koltuklarını incelerken ortopedik bir koltuk özelliği yanında fizyoterapist olan akrabamda özellikle XPrime markasını tavsiye etti.
Biraz daha param olsaydı XPrime over, tyler, Knight modellerini tercih edebilirdim. Aşağıdaki linkten modelleri inceleyebilirsiniz.
https://xprime.com.tr/
Xprime Oyuncu Koltukları