Hawk Fame oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
8000

unrival1

Kilopat
Katılım
27 Haziran 2016
Mesajlar
78
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hawk Fame oyuncu koltuğu alınır mı arkadaşlar? Fab serisi ile arasında ki farklar nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fab'a göre oturma süngeri daha kalın ve kolçakları daha lüks duruyor, mekanizma olarak bilmiyorum ama aynı olabilir. Alınır.
 
Dostum iki gündür bende bakıyorum sipariş vereceğim kararsız kaldım. Hawk almak konusunda kararlıyım ama fame modeli yeni çıkmış incelemesi yok future serisi de iyi yastıkları ayarlayamamak dışında bir problem görmüyorum kendi adıma kararsız bir şekilde sepette ikisini de bekletiyorum.

Future şu an 9K bandında indirimli gözüküyor. Fiyatlar koltuk için absürt lakin bu devirde yapacak pek bir şey de yok gibi.

Önerisi olan varsa ya da fame modeli ile ilgili görüşü paylaşırsa çok sevinirim.
 
Hocam ben fame modelini aldım. Koçtaş'da Yapı Kredi kartlarına peşin fiyatına taksit olarak da alınabiliyor bilgin olsun.
 
Fame modeli dün elime ulaştı fab serisine göre kolçakları daha kaliteli sanırım ve süngeri daha kalın gayet şık sağlam duruyor 4 saatlik oturmada biraz ağrı yaptı ama zamanla sünger şekilleniyor diye söylendi o hafif sertlik giderse bu piyasada 8k ya direk alınır 2-3 gün kullanımdan sonra yorumu güncellerim
 
Hocam ben fame modelini aldım. Koçtaş'da Yapı Kredi kartlarına peşin fiyatına taksit olarak da alınabiliyor bilgin olsun.
Dostlar bende dün gece future serisinden sipariş geçtim sabah kargolandı. Alt mekanizma ve renkten dolayı onu tercih ettim.

Amazon üzerinden sipariş ettim. Peşin fiyatına 6 taksit imkanı var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı