Hawk koltuk iade olur mu?

IKEA'dan sandalye alıp ona oturun ama hawk almayın kardeşim. Alanın elinde kalıyor.

Sovmemek elde degil aga kolcaklari 3 kere degistim 1.de kendi kendine assagi dusuyordu 2.sinde kolacak yamuktu 3. yu degismedim ornek veriyorum kolcagin biri 20 cm yukari kalkiyorsa digeri 15 cm kalkiyor bunlara koltuk yapma imkanini veren isvereni tovbe estagfurullah ya.

Elinizdeki fotoğrafları yollayıp hawk ile iletişime geçin. Eğer eksik parçalar var ise ücretsiz gönderim yapıyorlar. Firma ile iletişime geçmeden buraya yazmanız garip geldi bayağı ilgililer çünkü bu konularda.

Evet ilgililer bizimle tastas geciyorlar herhalde cok fazla geri yollayan oldu parca cok adamlarda ama hepsi sorunlu.

Görselini atma şansınız nedir? Ben beğeniyordum ileride almak istiyordum ama yorumlar negatif.

Alma hayattan sogursun eger eline hep para gecen biri degilsen zaten olamassin Türkiye de yasiyorsan yani sus dursun diye alsan elraenin adini lekeliyorlar adama soylemesi lazim birinin.

Görselini atma şansınız nedir? Ben beğeniyordum ilerde almak istiyordum ama yorumlar negatif.
Yorumlar genel olarak olumlu aslında, ilk defa negatif bir konuya denk geldim. İşin saçma tarafı ise 3.200tl'ye satılan koltuğa kalitesiz deyip 8.600tl'lik koltuk linki atılması. Arkadaşlar 3 katı para öderseniz daha kaliteli bir ürün almanız çok normal değil mi ? Ne kadar ekmek o kadar köfte. 30 kasımda 2.800tl'ye aldım 1 hafta öncesinin bile fiyatı değil. 2.800tl bütçe dahilinde alternatiflerini atın. Bu fiyata daha iyi kumaş bir koltuk bulmak lazım ki fiyatına göre oldukça kaliteli duruyor.

Yorumlar genel olarak olumlu aslında, ilk defa negatif bir konuya denk geldim. İşin saçma tarafı ise 3.200TL'ye satılan koltuğa kalitesiz deyip 8.600TL'lik koltuk linki atılması. Arkadaşlar 3 katı para öderseniz daha kaliteli bir ürün almanız çok normal değil mi? Ne kadar ekmek o kadar köfte. 30 Kasım'da 2.800TL'ye aldım 1 hafta öncesinin bile fiyatı değil. 2.800TL bütçe dahilinde alternatiflerini atın. Bu fiyata daha iyi kumaş bir koltuk bulmak lazım ki fiyatına göre oldukça kaliteli duruyor.

Kanka otururken kirılacak hissi geliyor çok kötü durumdayım.

Kanka otururken kirılacak hissi geliyor çok kötü durumdayım.
Ürününüzde bir sorun olma ihtimali olabilir mi acaba ? Benim siparişim daha elime ulaşmadığı için sorununuza yorum da yapamıyorum. Koltuk konusunda Xprime koltuklarini deneme imkanım olmuştu hiç birinde bu bahsettiğiniz hissiyatı almamıştım, Hawk'ın onlardan kötü olacağını sanmıyorum. Kilonuz kaçtı acaba ?

Ürününüzde bir sorun olma ihtimali olabilir mi acaba? Benim siparişim daha elime ulaşmadığı için sorununuza yorum da yapamıyorum. Koltuk konusunda XPrime koltuklarini deneme imkanım olmuştu hiçbirinde bu bahsettiğiniz hissiyatı almamıştım, Hawk'ın onlardan kötü olacağını sanmıyorum. Kilonuz kaçtı acaba?

Urunumde sorun var kac kere degistirttim yenisini istedim 5 kere size yazmadan once bir kere daha yolladim adamlar bir suru seyini degisti ayni sorun devam ediyor.

Hocam iade ettim de size söyleyeyim kolçakları çok kalitesiz
Para ne kadar sürede elinize geçti? Future modelini almıştım 2 gün önce 4499'a bugün 5000 olmasına rağmen iade ettim çünkü ergonomik olmadığına kanaat getirdim araştırdıktan sonra. Para iadesini alıp başka bir model almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı