Hawk oyuncu koltuğu alınır mı?

Kubilays59

Hectopat
Merhaba oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum kumaş düşünüyorum ve Hawk dışı iyi bir kumaş koltuk göremedim. Hawk'ta ise fab, fame ve future serilerine baktım. Future serisi bütçe olarak biraz aşsa da alabilirim. Lakin en çok future serisi ile şikayet gördüm. Fab ile fame arasındaki farkları aşırı anlayamadım. 3'ünün arasından hangisini önerirsiniz? Veya başka marka da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Hawk Fab 4 kullanıyorum gayet memnunum rahatlığı ve kullanışlılığı beni tatmin etti.

Ben kullanıyorum, iş görüyor ama tavsiye etmem. Başta zaten dürüst bir firma değil. Aldığım koltuğun zamanında Steam kodu kampanyası vardı, ne yaptıysam göndermediler.

Malzeme ve üretim kalitesi de kötü. Kağıt üzerinde iyi ama gerekli testlerden bile geçmediği hissi veriyor. İlk geldiğinde pistonu bozuktu, sonra yenisini gönderdiler neyse ki. Uğraşırsın kısacası.

Pek denemesem de Exvega'yı çok övüyorlar.

Ben kullanıyorum, iş görüyor ama tavsiye etmem. Başta zaten dürüst bir firma değil. Aldığım koltuğun zamanında Steam kodu kampanyası vardı, ne yaptıysam göndermediler.

Malzeme ve üretim kalitesi de kötü. Kağıt üzerinde iyi ama gerekli testlerden bile geçmediği hissi veriyor. İlk geldiğinde pistonu bozuktu, sonra yenisini gönderdiler neyse ki. Uğraşırsın kısacası.

Pek denemesem de Exvega'yı çok övüyorlar.

Malzeme ve üretim kalitesimi kötü :d anlıyorum devamını okumadım bile

Merhaba oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum kumaş düşünüyorum ve Hawk dışı iyi bir kumaş koltuk göremedim. Hawk'ta ise fab, fame ve future serilerine baktım. Future serisi bütçe olarak biraz aşsa da alabilirim. Lakin en çok future serisi ile şikayet gördüm. Fab ile fame arasındaki farkları aşırı anlayamadım. 3'ünün arasından hangisini önerirsiniz? Veya başka marka da önerebilirsiniz.
fame alabilirsin kumaşı çok rahat daha konforlu fab a göre

Hiçbir şey okumayın zaten siz. Keşke okumadığınız kadar yorum yapmamayı da öğrenseniz. Sırf kendiniz kullanıyorsunuz diye kendinizi avutmak için ürün övmemeyi de öğrenseniz.

Evet malzeme kalitesi de kötü üretimi de. İlla tek tek yazayım mı. Gıcır gıcır ses geliyor. Tekerlekler her hareketinde tak tuk edip alttaki komşuların başına bela oluyor. Alt süngeri bir kolçağa aşırı yaslandığı için ayar vermek zor iken diğer kolçağa hiç yaslanmadığı için arada boşluk var. Onlarca insan sırt yastığı araya kaçıyor diye uzun zamandır şikayetlenip duruyor. Değişen bir şey yok. Böyle okursun işte.

Hiçbir şey okumayın zaten siz. Keşke okumadığınız kadar yorum yapmamayı da öğrenseniz. Sırf kendiniz kullanıyorsunuz diye kendinizi avutmak için ürün övmemeyi de öğrenseniz.

Evet malzeme kalitesi de kötü üretimi de. İlla tek tek yazayım mı? Gıcır gıcır ses geliyor. Tekerlekler her hareketinde tak tuk edip alttaki komşuların başına bela oluyor. Alt süngeri bir kolçağa aşırı yaslandığı için ayar vermek zor iken diğer kolçağa hiç yaslanmadığı için arada boşluk var. Onlarca insan sırt yastığı araya kaçıyor diye uzun zamandır şikayetlenip duruyor. Değişen bir şey yok. Böyle okursun işte.

Kardeşim Hawk koltuk kullanmıyorum? Önce ön yargılı davranmadan bir düşün şu an xDrive kullanıyorum ama Hawk da kullandım söylediğiniz hiçbir problem ile karşılaşmadım sizlik bir problem olabilir.

Bana sırt plastikleri çizik sırt göndermişlerdi. Sırtını yatırma kolu bozuktu. Daha ilk günden gıcırtı vardı, yağlamama rağmen geçmedi. Üründe sorun olduğunu kabul edip değiştirmeyi teklif ettiler. Geri gönderdim tüm malzemelerin değiştiği söylense de sırt kısmındaki çizikler sırt kısmının değişmediğini bariz gösteriyordu. Üstüne sırt kısmının kenarında yağ lekeleri vardı :d sonuçla iade ettim. Benzer sorunları yaşayan yüzlerce yorum olmasına tesadüf demek makul olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı