Oynamak istediğiniz oyunlar varsa şahsen almanızı öneririm, ek olarak kodlama veya edit gibi işlerde de kullanabilirsiniz. Bence normal bir laptoptan öte bilgisayarı olanlar, bilgisayara belirli bir ilgisi olan, bilgisayarı bir amaca göre kullanan insanlardır.Ben de alacağım benim ki çok eski şuan kullandığım. Ama bende de bir yandan alıyım diyorum bir yandan istemiyorum.
2.5 3 Senedir hayalini kuruyordum. O Zamandan beri oynayacağım oyunların listesini hazırladım. neredeyse 15-16 tane falan oyun oynayacağım. Bu bilgisayar çok eskidi artık hiç bir şey kaldırmıyor. Ek olarak da bilgisayardan anlıyorum biraz ama bilmiyorum alırım muhtemelen hocam.Oynamak istediğiniz oyunlar varsa şahsen almanızı öneririm, ek olarak kodlama veya edit gibi işlerde de kullanabilirsiniz. Bence normal bir laptoptan öte bilgisayarı olanlar, bilgisayara belirli bir ilgisi olan, bilgisayarı bir amaca göre kullanan insanlardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.