Hayalindeki bilgisayarı alınca hevesin kaçması

Ben de alacağım benim ki çok eski şuan kullandığım. Ama bende de bir yandan alıyım diyorum bir yandan istemiyorum.
Oynamak istediğiniz oyunlar varsa şahsen almanızı öneririm, ek olarak kodlama veya edit gibi işlerde de kullanabilirsiniz. Bence normal bir laptoptan öte bilgisayarı olanlar, bilgisayara belirli bir ilgisi olan, bilgisayarı bir amaca göre kullanan insanlardır.

Benim hala kendime has bir bilgisayarım yok. Oynamak istediğim ve Steam envanterimde duran oyunlar var. Hevesimi internet kafeye giderek alıyorum. Ama yetmiyor. Siz yine de çok şanslısınız. Yerinizde olmak isteyen milyon tane insan vardır.

Oynamak istediğiniz oyunlar varsa şahsen almanızı öneririm, ek olarak kodlama veya edit gibi işlerde de kullanabilirsiniz. Bence normal bir laptoptan öte bilgisayarı olanlar, bilgisayara belirli bir ilgisi olan, bilgisayarı bir amaca göre kullanan insanlardır.
2.5 3 Senedir hayalini kuruyordum. O Zamandan beri oynayacağım oyunların listesini hazırladım. neredeyse 15-16 tane falan oyun oynayacağım. Bu bilgisayar çok eskidi artık hiç bir şey kaldırmıyor. Ek olarak da bilgisayardan anlıyorum biraz ama bilmiyorum alırım muhtemelen hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı