Hayalini kurduğunuz en önemli şey nedir ?

@Sydraaa

Benim de öyle. Hatta başımızdaki bunaklar dini kullanarak yukarıdalar şu anda. Halkımızın büyük çoğunluğu cahil olmakla birlikte dinine düşkün. (dinlerini ne kadar yaşıyorlar bilemem)

Yeni nesil diye adlandırdığımız Z kuşağı bunun farkında en azından. Bir şeyleri değiştirebileceğimize inanıyorum.

Z kuşağına fazla ümit bağlamamak gerekiyor bence modern yobaz çok fazla.
Z kuşağı deyip geçiştirmemek gerekiyor. Yine de cahil dolu. Kitap okumayan sadece internette ki gördüğü haberlere inanan bir gençlik bu Z kuşağı dediğiniz gençler. Hiçbirinin gözünde enerji göremiyorum. Bende bu kuşağa giriyorum fakat ben bu tiplemelerden değilim. Soruşturur inatlaşırım her konuda.



Sanırsam 1 ya da 2 hafta önceydi Atatürk'ün zamanında dini kullanarak insanları farklı yöne çekip ülkeyi bölmek isteyenleri asması hakkında konuşuyorduk. Ben bunu yaptı dedim (asma konusu) çıkışta bıçak çektiler :).
Asma konusuna mı karşı çıktılar anlamadım.
 
Bence en iyisi benim yaptığım gibi bu insanların yanında Atatürk hakkında konuşmamak.

Atatürk'ü geçelim hocam. Her konuyu dine çekiştiriyorlar sinir oluyorum. Ya ben bu ülkeye göre fazla garibim ya da bu insanlar salak anlamıyorum bu arada saat 1 olmasına az kalmış ben yavaştan kaçayım okul var malum :(. İyi geceler, iyi uykular, iyi sosyaller.
 
Z kuşağı deyip geçiştirmemek gerekiyor. Yine de cahil dolu. Kitap okumayan sadece internette ki gördüğü haberlere inanan bir gençlik bu Z kuşağı dediğiniz gençler. Hiçbirinin gözünde enerji göremiyorum.
Genelleme neden yapıyorsunuz ki ? Z kuşağı dediğimiz neslin diğer nesillere göre en büyük farkı teknolojiyle iç içe büyümesidir onun dışında pek farkları yok. Kitap mevzusuna gelince ben kitap okumayı çok seven birisi olarak diyebilirim ki internet hayatımıza girince artık kitaplar bilgi vermek açısından arka planda kaldı çünkü internet daha hızlı, daha detaylı ve daha modern. Günümüzde kitaplar çoğunlukla keyfi nedenlerden dolayı okunur oldu. Eğer insanların böyle bir ilgisi yoksa bu onları cahil yapmaz. Ayrıca kişi kendinden bilir işi siz bu zamana kadar bir şeyleri beceremediyseniz tüm nesli böyle bilip genelleyerek kötülemenize gerek yok.
 
Genelleme neden yapıyorsunuz ki? Z kuşağı dediğimiz neslin diğer nesillere göre en büyük farkı teknolojiyle iç içe büyümesidir onun dışında pek farkları yok. Kitap mevzusuna gelince ben kitap okumayı çok seven birisi olarak diyebilirim ki internet hayatımıza girince artık kitaplar bilgi vermek açısından arka planda kaldı çünkü internet daha hızlı, daha detaylı ve daha modern. Günümüzde kitaplar çoğunlukla keyfi nedenlerden dolayı okunur oldu. Eğer insanların böyle bir ilgisi yoksa bu onları cahil yapmaz. Ayrıca kişi kendinden bilir işi siz bu zamana kadar bir şeyleri beceremediyseniz tüm nesli böyle bilip genelleyerek kötülemenize gerek yok.

Arkadaşlarımı çevremi ve internetten konuştuğum kişileri baz alarak söylüyorum Z kuşağının büyük çoğunluğu yobaz sadece iktidara karşı geliyor diye büyüttükçe büyüttüler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı