Hocam ne yaptınız siz öyle. İş gereği mi ihtiyacınız var merak ettim.Şu anda kullandığım sistem. Aslında hayal demek pek doğru değil, önceki sistem bozulunca toplamam gerekti ama yeni bilgisayar gerekmeseydi de muhtemelen benzer parçalarla toplamayı düşünürdüm.
i9 9900K, MEG Z390 Ace ve RTX 2080 Ti Gaming X Trio Sistem İncelemesi
Merhaba Technopat takipçileri. Sonunda Corsair set incelemesi ve i9 9900K 5.0 GHz testlerinin ardından, 1 haftadır kullandığım sistemin incelemesini yapma zamanı geldi. Bu incelemenin bu kadar gecikmesinin nedeni Thermaltake Core P3 kasasıyla birlikte gelen riser kablosunun RTX 2080 Ti ile...www.technopat.net
Eyvallah kardeşim bende gtx 1660 ti ile ryzen 3600 ile kurmayı planlıyorum. Tabii senin gibi şartım var İstanbul içi mühendislik tutturmam gerekiyor4 ay sonraki sınavım iyi gecerse (karabük fen kazanırsam) rtx 2070 ryzen 2600 lü bir sistem.Sınava girecek kardeşlerime kolaylıklar dilerim gidin ders calışın.
Hocam ne yaptınız siz öyle. İş gereği mi ihtiyacınız var merak ettim.
Eyvallah kardeşim bende gtx 1660 ti ile ryzen 3600 ile kurmayı planlıyorum. Tabii senin gibi şartım var İstanbul içi mühendislik tutturmam gerekiyor
Hocam nerde staj yaptınız? Ne öneriyorsunuz staj için?2 yıl öncesine dönseydim, imzamdaki sistem hayalim derdim. Fakat stajdan ve yaptığım işlerden para kazanınca yavaş yavaş bu sistemi aldım, şu an için hayalimdeki sistemi topladım sayılır. Ama bir 2080Ti ve 520GB SSD olsaydı hayır demezdim.[emoji3]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.