Hayalinizdeki Sistem

Gözüm aşırı yüksekte değil ya. Ultra ayarda 1080p, sorunsuz 60 FPS'ye tavım ben.

Şu anda kullandığım sistem. Aslında hayal demek pek doğru değil, önceki sistem bozulunca toplamam gerekti ama yeni bilgisayar gerekmeseydi de muhtemelen benzer parçalarla toplamayı düşünürdüm.

Hocam ne yaptınız siz öyle. İş gereği mi ihtiyacınız var merak ettim.
4 ay sonraki sınavım iyi gecerse (karabük fen kazanırsam) rtx 2070 ryzen 2600 lü bir sistem.Sınava girecek kardeşlerime kolaylıklar dilerim gidin ders calışın.
Eyvallah kardeşim bende gtx 1660 ti ile ryzen 3600 ile kurmayı planlıyorum. Tabii senin gibi şartım var İstanbul içi mühendislik tutturmam gerekiyor

Fazla yükseklerde gözüm yok, RTX 2080 Ti ve i9 9980XE yeterli. :)

Hayal demiyelim de yapmak istediklerim arasında, hedef gibi.

Nasıl bir sistem kurarsam kurayım 3-4 ay içerisinde daha üstünü almak istiyorum, değişkenlik seviyorum. 1060 - i5 7400 sistemimi 3 ay içerisinde değiştirdim şu anki sistemim imzamda bunu da değiştirmek istiyorum, teknoloji çok garip iş yahu. Biraz da aç gözlülük olabilir tabii. :D

2 yıl öncesine dönseydim, imzamdaki sistem hayalim derdim. Fakat stajdan ve yaptığım işlerden para kazanınca yavaş yavaş bu sistemi aldım, şu an için hayalimdeki sistemi topladım sayılır. Ama bir 2080Ti ve 520GB SSD olsaydı hayır demezdim.[emoji3]
Hocam nerde staj yaptınız? Ne öneriyorsunuz staj için?

@CYP Ben ilk 2 ay bilgisayar parçası alım-satım yapan bir firmada stajyerlik yaptım, sonraki 7 ay ise bir çağrı merkezinde IT bölümünde stajyerlik yaparak lise stajımı bitirdim. Açıkçası CV'de iyi bir firma olmasını istiyorsan kurumsal yerlere git, fakat ben işim üzerine bir şeyleri öğrenmek istiyorum dersen; piyasanın içerisindeki firmalarda (tam kurumsal olmayan) staj yapmak daha iyi geliyor bana. Ben 2 ay sonrasında bırakıp kurumsal firmaya geçtiğimde çok iyi hissetmiştim fakat, staj dönemim bittiğinde keşke bırakmasaydım da orada devam etseydim dedim. Firma isimlerini vermedim, eğer istersen verebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı