Hayalleriniz nelerdir ve yapmak için çabalıyor musunuz?

bvtushka

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Republic of Turkey
Daha fazla  
Merhaba sosyal tayfa,

Bazen düşünüyorum... Hayatımın bir yerinde bambaşka bir düzene geçmek istiyorum. Kendi işimi kurmak, uzaktan para kazanmak, istediğim yerden çalışmak... Avustralya'da doğa içinde bir evde yaşamak ya da Miami'de sahil kenarında işlerimi yönetmek mesela.

Aynı zamanda sporla ilgilenmek, vücudumu geliştirmek, sağlıklı ve güçlü hissetmek de benim için önemli. Hem bedenimi hem zihnimi güçlü tutmak istiyorum.

Bol bol seyahat etmek istiyorum. Yeni yerler görmek, farklı hayatlar tanımak, özgürce yaşamak...
Ve elbette, güvenebileceğim biriyle birlikte olmak... Sevgiyle, anlayışla, huzurla bir ilişki kurmak...

Hayallerim var, ama sadece hayal etmekle kalmıyorum. Kendimi geliştiriyorum, öğreniyorum, deniyorum. Ufak da olsa her gün bir adım atmaya çalışıyorum.

Peki ya siz, yurt dışı hayalleriniz var mı varsa başarmak için neler yapıyorsunuz?

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sosyal tayfa,

Bazen düşünüyorum... Hayatımın bir yerinde bambaşka bir düzene geçmek istiyorum. Kendi işimi kurmak, uzaktan para kazanmak, istediğim yerden çalışmak... Avustralya'da doğa içinde bir evde yaşamak ya da Miami'de sahil kenarında işlerimi yönetmek mesela.

Aynı zamanda sporla ilgilenmek, vücudumu geliştirmek, sağlıklı ve güçlü hissetmek de benim için önemli. Hem bedenimi hem zihnimi güçlü tutmak istiyorum.

Bol bol seyahat etmek istiyorum. Yeni yerler görmek, farklı hayatlar tanımak, özgürce yaşamak...
Ve elbette, güvenebileceğim biriyle birlikte olmak... Sevgiyle, anlayışla, huzurla bir ilişki kurmak...

Hayallerim var, ama sadece hayal etmekle kalmıyorum. Kendimi geliştiriyorum, öğreniyorum, deniyorum. Ufak da olsa her gün bir adım atmaya çalışıyorum.

Peki ya siz, yurt dışı hayalleriniz var mı varsa başarmak için neler yapıyorsunuz?

İyi sosyaller.

YKS de istediğim yeri kazanamadım sanayiye gidip yaklaşık 2 3 yıl çalıştıktan sonra yurt dışına başvurulara başlayacağım İsviçre Kanada Avustralya bunları deneyeceğim inşallah yapabilirim yoksa ömür boyu burada hapsolmuş olacağım. Önereceğiniz meslek varsa fikirlerinize açığım.

Hepsi mümkün. Ama sadece istemek ile olmuyor.
Kendinizi geliştirin.

Bol şans...
YKS de istediğim yeri kazanamadım sanayiye gidip yaklaşık 2 3 yıl çalıştıktan sonra yurt dışına başvurulara başlayacağım İsviçre Kanada Avustralya bunları deneyeceğim inşallah yapabilirim yoksa ömür boyu burada hapsolmuş olacağım.
Ailem diyor YKS'ye çalış fakat 10.sınıfım henüz 11'de başlamak zorundayım ama kazansam da bir şey olabileceğimden hiçbir umudum yok açıkçası ve olsam da başlangıç seviyesinde maaşla çalışan (maaşla çalışmayı kötülemiyorum) fakat kendimi zarzor geçindirecek kadar para alacağım. O yüzden şimdiden kendimi geliştirmeye ve gidiş yollarımı aramaya başladım en basitinden pasaportumu çıkarttırdım.

Ailem diyor YKS'ye çalış fakat 10.sınıfım henüz 11'de başlamak zorundayım ama kazansam da bir şey olabileceğimden hiçbir umudum yok açıkçası ve olsam da başlangıç seviyesinde maaşla çalışan (maaşla çalışmayı kötülemiyorum) fakat kendimi zar zor geçindirecek kadar para alacağım. O yüzden şimdiden kendimi geliştirmeye ve gidiş yollarımı aramaya başladım en basitinden pasaportumu çıkarttırdım.

Çalışın hocam YKS'ye iyi bir sonuç yaparsınız daha vaktiniz var. Benim böyle bir fırsatım hiç olmadı 12. sınıf bittikten sonra çalışmaya başladım o zaman uyandım. İnanın yaparsınız ilk 50k ya girersiniz ve güzel bir üniversite okursunuz yoksa yolunuz benim gibi olabilir hocam lütfen siz kendinizi kurtarın.

Ufkun geniş bu seni kısatlamayan bir durum ben bunların hiçbirini şuan hayal edemiyorum , yaparım ama bu maliyetlere girmek bedava para gelmedikçe kazandıklarımı çöpe atmak gibi gelir bana ama kimin nerden ne kadar kazanacağı belli olmaz bi eti tokatlarsın daha para derdin olmaz.

Çalışın hocam YKS'ye iyi bir sonuç yaparsınız daha vaktiniz var. Benim böyle bir fırsatım hiç olmadı 12. sınıf bittikten sonra çalışmaya başladım o zaman uyandım. İnanın yaparsınız ilk 50k ya girersiniz ve güzel bir üniversite okursunuz yoksa yolunuz benim gibi olabilir hocam lütfen siz kendinizi kurtarın.
Her ne kadar doğru olsa da maalesef ki bir şekilde gitmeyi hedefliyorum fakat üniversite sınavına çalışacağım bunu her ne kadar istemesem de yapmak zorundayım.

Hiçbirimiz Bill Gates'in kuzeni değiliz.

Ufkun geniş bu seni kısatlamayan bir durum ben bunların hiçbirini şuan hayal edemiyorum , yaparım ama bu maliyetlere girmek bedava para gelmedikçe kazandıklarımı çöpe atmak gibi gelir bana ama kimin nerden ne kadar kazanacağı belli olmaz bi eti tokatlarsın daha para derdin olmaz.
Sizin hayal edememe sebebiniz tam olarak nedir hocam özel değilse?

Asla boş durma her an her saniye kendini geliştirmeye bak YKS çalışmalarını da yap ama kendini geliştirdiğin sürece istediğin her şeye sahip olabilirsin. Kendini ne üzerine yetenekli görüyorsan onu geliştir ona yoğunlaş.

Her ne kadar doğru olsa da maalesef ki bir şekilde gitmeyi hedefliyorum fakat üniversite sınavına çalışacağım bunu her ne kadar istemesem de yapmak zorundayım.

Hiçbirimiz Bill Gates'in kuzeni değiliz.

Üniversite sınavını kazanıp yine yurt dışına gidersiniz hatta benim çekeceğim çilelerin hiçbirini çekmemiş arkadaş ortamı yapmışta olursunuz hocam siz kazanın YKS'yi yurt dışında tutan bir bölüm yazar okur gidersiniz ama önce sınavı kazanın.

Üniversite sınavını kazanıp yine yurt dışına gidersiniz hatta benim çekeceğim çilelerin hiçbirini çekmemiş arkadaş ortamı yapmışta olursunuz hocam siz kazanın YKS'yi yurt dışında tutan bir bölüm yazar okur gidersiniz ama önce sınavı kazanın.
2028'e kadar önümde büyük bir zaman var her şeyi başarabileceğime inanıyorum bu süreçte.

Asla boş durma her an her saniye kendini geliştirmeye bak YKS çalışmalarını da yap ama kendini geliştirdiğin sürece istediğin her şeye sahip olabilirsin. Kendini ne üzerine yetenekli görüyorsan onu geliştir ona yoğunlaş.
Açıkçası İngilizceye ve diğer çeşitli dillere düşkünlüğüm var bunun yanı sıra bir marka sahibi olma takıntılarım da mevcut ne yapsam bilemiyorum bazen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı