Hayalleriniz nelerdir ve yapmak için çabalıyor musunuz?

Her ne kadar doğru olsa da maalesef ki bir şekilde gitmeyi hedefliyorum fakat üniversite sınavına çalışacağım bunu her ne kadar istemesem de yapmak zorundayım.

Hiçbirimiz Bill Gates'in kuzeni değiliz.

Sizin hayal edememe sebebiniz tam olarak nedir hocam özel değilse
Yaş geçince bir şeylere başlama isteği azalıyor sıfırdan öğrenme zor geliyor veya farklı işlere atılma da daha temkinli oluyor ,yoksa youtube da 0 parayla dünyayı turlayan adamlar var bunlar youtube yokken de vardı.

2028'e kadar önümde büyük bir zaman var her şeyi başarabileceğime inanıyorum bu süreçte.

Açıkçası İngilizceye ve diğer çeşitli dillere düşkünlüğüm var bunun yanı sıra bir marka sahibi olma takıntılarım da mevcut ne yapsam bilemiyorum bazen.
yapabiliyorsan dil öğrenmeye yoğunlaşabilirsin hatta üniversitede bunu kullanarak iş de yapabilirsin okulunu okurken

Asla boş durma her an her saniye kendini geliştirmeye bak YKS çalışmalarını da yap ama kendini geliştirdiğin sürece istediğin her şeye sahip olabilirsin. Kendini ne üzerine yetenekli görüyorsan onu geliştir ona yoğunlaş.
Güzel özetlemişsin. İşletme okudum ama herkesin sahip olabileceği sıradan işler bana fayda sağlamadı. Üstelik o işlerde yükselmek için gireceğiniz yarışlar da hiç adil olmuyor.

Şu an sizin olmayı düşündüğünüz yerdeyim esasında. Neye ilgi duyuyorsam onun üstüne giderek meslek / meslekler sahibi oldum. Bunlar herkes için hobiydi.

Güzel özetlemişsin. İşletme okudum ama herkesin sahip olabileceği sıradan işler bana fayda sağlamadı. Üstelik o işlerde yükselmek için gireceğiniz yarışlar da hiç adil olmuyor.

Şu an sizin olmayı düşündüğünüz yerdeyim esasında. Neye ilgi duyuyorsam onun üstüne giderek meslek / meslekler sahibi oldum. Bunlar herkes için hobiydi.
Ben de lise çağımda müziğe olan ilgimi keşfettim onun üzerine gittim ve ocak ayında müzikoloji bölümünden mezun oluyorum. Dediğiniz gibi herkes için hobi olan şeyler insanın hayatında çok şey değiştirebiliyor.

yapabiliyorsan dil öğrenmeye yoğunlaşabilirsin hatta üniversitede bunu kullanarak iş de yapabilirsin okulunu okurken

Ben de lise çağımda müziğe olan ilgimi keşfettim onun üzerine gittim ve ocak ayında müzikoloji bölümünden mezun oluyorum. Dediğiniz gibi herkes için hobi olan şeyler insanın hayatında çok şey değiştirebiliyor.
En iyi olduğun alana ilgi duymak ve bir şeyler için gecemi gündüzüme katmak beni mutlu ediyor, en sevdiğim şey ise dil öğrenmek ve bazen bu cehalet yüzünden bir ortamda oyun konusu açıldığında pek iyi bakmadığımda dile olan yönelmem göze çarptığında farklı ithamlar da bulunabiliyorlar. Tabii ki herkesin kendi düşüncesi psikolojik olarak bu konularda yıkılmam çok zor her şeyi bir arada yapabilen biriyim ve sanırsam ileri de dil ile alakalı bir bölüm okumak istiyorum çünkü yurtdışını çok seviyorum her tipten insanla tanışmak onlarla eğlenmek, ders işlemek, gezmek isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı