- Makaleler
- 1
Hayatta iyi şeyler olmaz. -LP
Hayatta iyi şeyler olmaz. -LP
@Anunswin, her geçen gün eksiliyorlar. Sevgilimle çok iyiydik ancak o bile bozdu. Benim bu yüzden kimseye güvenim kalmadı, en kısa süre içerisinde de ondan ayrılacağım. Konusunu da açarım sanırım. Eğer açarsam seni de etiketlerim.
Kısacası insan sevilmek ve değer gördüğünü hissetmek ister. Ama günümüz dünyasında ne yazık ki bu çok görüldü, yerine adamakıllı getirilmiyor. Tabii ki üzücü oluyor ama yapacak bir şey yok. Sizle beraber yola devam etmek isteyenlerle devam edin. Etmek istemeyenlerle etmeyin.
Etiketlerim kardeşim, aklımdasın.Eğer konuyu açarsanız etiketleyin hocam.
Etiketlerim kardeşim, aklımdasın.
İşin dini boyutuna çok girmek istemiyorum. Farklı bir şekilde örnek vermek isterim, Karma diye bir olay var. Kısacası ne ekersen onu biçersin, bizi üzenler de illaki bir şekilde onu yaşayacak, aynısını yaşamasa bile bir benzerini yaşayacaklar. O konuda için rahat olsun.
Onun dışında ben de çok tahammül ettim, çok katlandım. Ancak insan sabrı da bir yere kadar. Kendi yaptıklarını göz ardı ederek tek suçlu benmişim gibi ortaya lens etti. Bu da çok zoruma gitti tabii ki. Yalnız kalmaya alıştım, bunu bir süre önce kendime alıştırmıştım.
Bir süre sonra evet, insani üzüyor. Ancak menfaatçi insanlarla gezmektense onlarla konuşmaktansa yalnız kalmayı tercih ediyorum şahsen. Kendini bilmez iki üç insan yüzünden de yıkılmadım şu ana kadar yıkılmayı da düşünmüyorum.
Zayıf insanlar hayatlarının her yerinde başarısız ve vizyonsuz olacaklar. Onlara inat yaşamaya devam edecek ve her zaman iyi yerlerde olacağız. Şu anlık sabır ve üstümüze düşenleri tabii ki layıkıyla yerine getirmemiz gerekiyor.
Eğer konuyu açarsam da geniş kapsamlı bir konu gelecek. Okursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.