Süleyman12321
Centipat
Daha fazla
Hayat çok sıkıcı olduğı için boş.
Henüz pompalayıp coşmadığın için.Bana göre çok boş. Her gün sabah okula git, akşam gel, yat kalk okula git, gel yine yat. Her gün aynı şeyler. Farklı bir şey yok. Evde sıkılırım, dışarıda sıkılırım, sıkılmadığım yer yok resmen. Boşa yaşıyorum.
Destekliyorum. Ama sorgulamadan olmaz. Belki de yaşantısını simulasyona benzeten birey asıl gerçeği yaşıyordur.Cevap soruda aslında. Farklı şeyler ile ilgilenmeye başlayın. Boş yaşıyoruz değil boş yaşıyorum diyorsunuz zaten bu çok doğru. Ben de boş yaşıyorum ama sana çok güzel tavsiye verebilirim. Müzik enstrümanı öğrenin. Dilinizi geliştirin. Yeni arkadaşlıklar edinip izlemediğiniz film dizileri izleyin. Kitap okuyun. Her zaman yaptığınız bir şeyi farklı şekilde yapın... Bu ülkede yapabildiğiniz kadar tabii.
Bana göre çok boş. Her gün sabah okula git, akşam gel, yat kalk okula git, gel yine yat. Her gün aynı şeyler. Farklı bir şey yok. Evde sıkılırım, dışarıda sıkılırım, sıkılmadığım yer yok resmen. Boşa yaşıyorum.
1 zevkimiz vardı onu da elimizden aldılar bir CoD MW II olmuş 1100 TL kardeşim bu gençler ne oynayacak? Kumda misket mi oynayacak?
Hayat sana boş zengine dopdolu.Bana göre çok boş. Her gün sabah okula git, akşam gel, yat kalk okula git, gel yine yat. Her gün aynı şeyler. Farklı bir şey yok. Evde sıkılırım, dışarıda sıkılırım, sıkılmadığım yer yok resmen. Boşa yaşıyorum.
Hayat sana boş zengine dopdolu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.