Hayat neden boş?

Cevap soruda aslında. Farklı şeyler ile ilgilenmeye başlayın. Boş yaşıyoruz değil boş yaşıyorum diyorsunuz zaten bu çok doğru. Ben de boş yaşıyorum ama sana çok güzel tavsiye verebilirim. Müzik enstrümanı öğrenin. Dilinizi geliştirin. Yeni arkadaşlıklar edinip izlemediğiniz film dizileri izleyin. Kitap okuyun. Her zaman yaptığınız bir şeyi farklı şekilde yapın... Bu ülkede yapabildiğiniz kadar tabii.
Destekliyorum. Ama sorgulamadan olmaz. Belki de yaşantısını simulasyona benzeten birey asıl gerçeği yaşıyordur.

Bana göre çok boş. Her gün sabah okula git, akşam gel, yat kalk okula git, gel yine yat. Her gün aynı şeyler. Farklı bir şey yok. Evde sıkılırım, dışarıda sıkılırım, sıkılmadığım yer yok resmen. Boşa yaşıyorum.

Bende böyle düşünüyorum bayağıdır. En kral hayatı da yaşasan bilzerian da olsan en kral yemeği de yesen kadınla olsan araban da olsa her şey bir gün bitecek. Bugün ki tokluğun yarın geçecek ve öleceksin her şey bitecek yapsan güzel olur mu? Olur ama yapmasan ne olur? Gözlerin kapandıktan sonra neler kalıyor aklında? Ah ah belki de bizi bu düşüncelere sürükleyen imkansızlıklardır.

Güzel bir hayat için çok çalışmak lazım. Bu güçte bizde yok. Soru çözmek istesen bir kaynak 150 TL. Bir eğitim almak istesen saati 300-400, dershanesi 20-30 bin TL. Bunu en az 2 yıl yapsan girdi toplam en az 60k. Bu para ile ingilizce dil eğitimi alınır + kafede çalışarak üstüne para ekleyip amerikaya gidilir (biletlerin toplamı 20k olsa diye düşündüm) şimdi hangisi daha mantıklı? konudan saptı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı