Hayat neden boş?

Bana göre çok boş. Her gün sabah okula git, akşam gel, yat kalk okula git, gel yine yat. Her gün aynı şeyler. Farklı bir şey yok. Evde sıkılırım, dışarıda sıkılırım, sıkılmadığım yer yok resmen. Boşa yaşıyorum.

Hayatını boş kılan sensin tamamen düşüncenle alakalı zaten hayatın boş olduğunu kabullenmişsen yapabilecek bir şey yok hayatını renklendirmek senin elinde senin sıkıcı bulduğun şeyden mutlu olanlar var tamamen bakış açına bağlı.

Cevap soruda aslında. Farklı şeyler ile ilgilenmeye başlayın. Boş yaşıyoruz değil boş yaşıyorum diyorsunuz zaten bu çok doğru. Ben de boş yaşıyorum ama sana çok güzel tavsiye verebilirim. Müzik enstrümanı öğrenin. Dilinizi geliştirin. Yeni arkadaşlıklar edinip izlemediğiniz film dizileri izleyin. Kitap okuyun. Her zaman yaptığınız bir şeyi farklı şekilde yapın... Bu ülkede yapabildiğiniz kadar tabii.

Söylemesi kolay bu ülkede zor.

Söylemesi kolay bu ülkede zor.
Adam son cümlesinde belirtmiş zaten: " Bu ülkede yapabildiğiniz kadar tabii.", bu ülke ne kadar imkanlarımızı kısıtlasa da bir şeylerin ucundan tutmak da bir başarıdır, her şey sonuçtan ibaret değil. Konfor alanı bizi yanıltıyor.

Bana göre çok boş. Her gün sabah okula git, akşam gel, yat kalk okula git, gel yine yat. Her gün aynı şeyler. Farklı bir şey yok. Evde sıkılırım, dışarıda sıkılırım, sıkılmadığım yer yok resmen. Boşa yaşıyorum.
"Eğitim sistemi yüzünden biz böyleyiz." Nintendo DS

Dostum hayat boş değil sadece senin amacın yok yani sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı