Hayat sıkıcı değil mi?

Sıkıcı valla, izlemeye gelmişim.
Hayatım boyunca İstanbul-Batman dışında sadece okul gezisinde Çanakkale ve Ankaradayım gittim. En büyük hayalim yırtdışına çıkmak...
Çıkanlara da aşırı imreniyorum.

Bana göre değil. Çünkü kendimi mutlu edebilmek için bir şeyler yapıyorum. Arada insan yoruluyor, üzülüyor falan ama zaten hayat bu değil mi? Kendinize yapacak yeni aktiviteler bulun, bir şeyler ile ilgilenin, korkak olmayın. Emin olun hayat daha güzel gelecek.
Kanka hic bir seye ilgim merakim kalmadi. Yaptigim şeylerden direkt sıkılıyorum. Hedefim falanda yok, zaten kazandığım macta yok.

Sabah okula git, Akşam gel. 18'de spora git 20'de gel. 1 saat ders çalış, 1 saat oyun oyna sonra yat. Her günüm böyle geçiyor. Fazlası var eksiği yok. Nasıl sıkıcı olmasın. Bi *** öğrenmediğimiz şu okul sadece vakit kaybı.

Her sabah kalk okula/işe git gel telefon bak yat yine tekrarla. Cumartesi pazar sıkıl arkadaşın varsa gez yoksa telefon bak sıkıl yine tekrarla hayat gerçekten bundan ibaret. Hepimizde bir koşuşturmaca var bazılarında sevgili var saçma sapan ayrılıyorlar falan vs çok saçma hayat. 2018, 2019'da değişik duygular vardı artık sıkıntıdan başka duygu yok. Yaşım da 17 olacak inşallah.
Çoğu şey 2020’den sonra battı zaten. Küçücük çocuklar bile artık hayattan sıkılıyor, herkes depresif depresif etrafta geziniyor. Gelecek kaygısı desen almış başını gitmiyor resmen koşuyor. Okul, sınavlar milletin başının etini yemiş kemiğini kemiriyor. Ama eninde sonunda bir türlü yaşıyoruz, çünkü yapacak başka bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı