Hayat

AnormalBey

Hectopat
4-5 aydır şöyle bir kez yüzüm gülmedi. Hani olur ya sözde herkesin bir zorlu dönemi olur. Bir dostumu kaybettim bildiğiniz ellerimden kayıp gitti. Her gün konuştuğum sarıldığım beraber ağladığım insanın yokluğu gün geçtikçe ağırlaşıyor. Başkasıyla gittiği yerler giydiği şeyler yediği içtiği ne varsa canımı yakıyor resmen üstüne 7 aydır devam eden ilişkim birkaç saat önce son buldu. Artık sevilmediğimi de öğrenmiş oldum. Ne kadar uğraşsam da iyi insan olmamak gerekiyormuş. O üzmeden senin halletmen. Ama boşlukta süzülüp gitmek istemiyorum. profesyonel olarak yardım almayı şu an düşünmüyorum çünkü ailemi endişelendirmek istemiyorum. Her türlü fikire desteğe razıyım lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şeyleri ben de yaşadım dostum,aynı senin gibi umutsuz ve çaresizdim.Hiçbir şey yapmak istemiyordum,psikoloğa gitmeyi her defasında düşünüyordum.Fakat hayat öyle bir şey ki,hiç ummadığın yerlerden yeni dostluklar,yeni ilişkiler çıkarıyor.Sadece kendin için yaşa ve kendini mutlu et,seninle olmaları için kimseyi zorlama.Seninle olmak isteyen zaten bir bakışında bile seninle olur.Yalnızlık hiç kötü bir şey değildir,ama emin ol ki hayata güvenirsen karşına sonsuz fırsat çıkaracaktır.Unutma ki karanlığın en koyu olduğu an,aydınlığın en yakın olduğu zamandır.

4-5 aydır şöyle bir kez yüzüm gülmedi. Hani olur ya sözde herkesin bir zorlu dönemi olur. Bir dostumu kaybettim bildiğiniz ellerimden kayıp gitti. Her gün konuştuğum sarıldığım beraber ağladığım insanın yokluğu gün geçtikçe ağırlaşıyor. Başkasıyla gittiği yerler giydiği şeyler yediği içtiği ne varsa canımı yakıyor resmen üstüne 7 aydır devam eden ilişkim birkaç saat önce son buldu. Artık sevilmediğimi de öğrenmiş oldum. Ne kadar uğraşsam da iyi insan olmamak gerekiyormuş. O üzmeden senin halletmen. Ama boşlukta süzülüp gitmek istemiyorum. profesyonel olarak yardım almayı şu an düşünmüyorum çünkü ailemi endişelendirmek istemiyorum. Her türlü fikire desteğe razıyım lütfen yardım edin.
Aynı ben, ama benimki biraz daha ileri ve 4 yıldır böyle. :)

Hayat bazen sıkıcı, sinir bozucu, saçma, boş geliyor herkese. Herkese bu dönemler gelir ve geçer. Kafanızı dağıtmaya ve ileriyi düşünerek yaşamaya çalışın. Hayat bu. Gelen gideni aratır sözü pek mümkün olmuyor hayat için.

Karşına çıkan kişilerin hepsi senin gerçek kişiliğini oturtmak içindir, sen istediğin için değildir bunu unutma dostum.Hayat hiç ummadığın yerde karşına hangi olaylar çıkartacak tahmin bile edemessin,inan sadece

Biraz daha iyiyim. Nefes alıyoruz en azından farklı olaylar ve kişilere imkan tanıyacağım teşekkür ederim herkese [emoji307]
Her zaman ne kadar kötü şeylerde yaşasan da haline şükretmelisin. Herkes buna dahil. Hayat bazenleri acımasız olabiliyor ancak bunlara kesinlikle aldırış etme. Hep ileriye bak belki artık daha iyi bir hayatın olacaktır. Belki daha iyi arkadaşların, dostların olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı