Hayata sıfırdan başlamak

Akkuşlu

Centipat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
4.942
Makaleler
1
Çözümler
18
Yer
İstanbul
Arkadaşlar sorum şu şekilde:

Dünya'ya sıfırdan bir başlangıç yapacaksınız ve şu an olan hayatınızdaki her şey değişecek. Aileniz, yaşadığınız yer, soyunuz gibi. Bunu kabul edip tüm riskleri alarak hayata sıfırdan başlamak ister miydiniz? Risk dediğim çok kötü şartlar altında da Dünya'ya gelebilirsiniz, çok güzel olanaklar ile de.
 
Çok iyi bir soru yalnız. Tebrik ediyorum:)

Ben risk almayı seven bir insan değilim. Her ne kadar ailemden, düzenimden, hayatımdan, maddiyat açısından memnun olsam da daha iyi olmasını elbette isterim. Fakat Dünya'daki yoksul ülkeler ve nüfuslar bir hayli fazla. Bunu da hesaba katarak yorum yapacak olursam ben sorunuzun cevabına hayır diyorum:) Belki bir İngiliz Kraliyet ailesi mensubu olabilirim fakat Amazon Ormanları'nda arkadaşına mızraklı şaka yapan biri de olarak Dünya'ya gelebilirim:)
 
Sadece Hindistan ve Çin nüfusu bile 3 milyar. Afrika, Ortadoğu, Hindiçin ve dahasını saymadım bile. Bu milyarların arasından 80 milyonluk Almanya, 60 milyonluk İngiltere gelmesi çok düşük ihtimal. Şu an olan hayatımda her şey ortalama gibi sayılır. Hiç gerek yok öyle maceralara bence.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı