Yeni hayata başlamak

Gezip tozmak tabii ki yapılır ama yiyip içmek'e katılmıyorum sağlıksız yiyecek içecekler insanı ruhende bozar fizikende en basit bir hamburger yediğimde mutsuzluk hissi uyandırıyor yememiş gibi hissediyorum karın ağrısı oluyor boş yiyecekler o paraya evde tavuk alırım pilavla yerim.
Zincir restoranlardan alırsan o his normal. Adam gibi yapan butik yerlerden ye iyi ki yemişim yine olsun yine derim dersin :)

Zincir restoranlardan alırsan o his normal. Adam gibi yapan butik yerlerden ye iyi ki yemişim yine olsun yine derim dersin :)

Vallahi o tarz yerlerde yemişliğim çoktur ama fiyatları tuzlu biraz.

Gezip tozmak tabii ki yapılır ama yiyip içmek'e katılmıyorum sağlıksız yiyecek içecekler insanı ruhende bozar fizikende en basit bir hamburger yediğimde mutsuzluk hissi uyandırıyor yememiş gibi hissediyorum karın ağrısı oluyor boş yiyecekler o paraya evde tavuk alırım pilavla yerim.

O senin psikolojine bağlı. Kendine hamburgerin falan kötü olduğuna inandirirsan bunu yediğimde çok zararlı ne yaptım ben moduna girersen tabii kötü hissedersin. Spor yapanlar bile cheat day yapıyor, robot değiliz ki biz sürekli tatsız tutsuz yemek yiyelim.

Vallahi o tarz yerlerde yemişliğim çoktur ama fiyatları tuzlu biraz.
Sağlıklı yaşamak genel olarak tuzlu zaten 😅

O senin psikolojine bağlı. Kendine hamburgerin falan kötü olduğuna inandirirsan bunu yediğimde çok zararlı ne yaptım ben moduna girersen tabii kötü hissedersin. Spor yapanlar bile cheat day yapıyor, robot değiliz ki biz sürekli tatsız tutsuz yemek yiyelim.

Cheat day yaptım canım istedi baklava dahi yedim ama 1 ayda 9 kg vermiştim yani her şeyden komple soyutlanmak faydadan çok zarar getirir.

( Bu arada ayda 9kg fazla bir rakam. Sağlıklı değil. Ben biraz sporu abartmışım ama bir yan etkisi olmadı :) )

65 kiloya ne kadar zamanda düşerim? Boyum 1.75.

Tamamen senin elinde büyük ihtimal yağ oranın olması gerekenden fazladır Spor'a başladığında kardiyorlarına eksik etme idman öncesi ve sonrası koşu bandında veya eliptik bisiklet ile kardiyo yap.

Nasılsın joker nasıl gidiyor, alışabildin mi biraz da olsa yeni kurallara. Sporu aksatma da gerisi de zamanla olur zaten.
Hocam geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Şu anlık spora gidemedim çünkü önceliğim YKS programımı oturtmak. Zamanım yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı