metmehmemilli
Decapat
Kullanamayınca cidden öyle oluyor mu ya?
Ben onu yurtdışında oto galeri önünden geçerken yaşıyorumLan bu kadar parayı napıyorsun diye sorasım var kaputuna yaslanıp![]()
Ben onu yurtdışında oto galeri önünden geçerken yaşıyorum40.000 civarı araba bizde 100.000
Çok para verdim arabada mı uyusam acaba diyorum
![]()
Gayet mantıklı neden olmasınHesapladım ben arabaya otelden daha fazla para ödüyorum sahile çektim arabayı ve koltuğu en arkaya yatırdım uyudum cidden 1 gece
Gayet mantıklı neden olmasınVergisini ve egzoz pulunu ödediğime göre bu benim hakkım diyebilirsin
![]()
Aynen arkadaşım da benzerini söylemişti. "Tanıştırayım, ikinci eşim Passat, düzeysiz bir ilişkimiz var." diyeKeşke sadece onlar olsaKarı koca gibiyiz ben kazanıyorum ikimiz yiyoruz
![]()
Bu reklama BA-YIL-DIMGerçekten harika olmuş ve İstanbul'da bu tip insanlara keşke böyle tepki verip deodorant kullanmaya teşvik edebilsek
Onu ben en çok traş kolonyası tarzı ürünler kullananlarda görüyorum. Sanki kolonya ile duş almış gibi kokuyorHele bayanlar bildiğin gaz odası gibi deodorant odaları var sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.