Hayatımda En Doğru Bulduğum Reklam

Lan bu kadar parayı napıyorsun diye sorasım var kaputuna yaslanıp :)
Ben onu yurtdışında oto galeri önünden geçerken yaşıyorum:) 40.000 civarı araba bizde 100.000:) Çok para verdim arabada mı uyusam acaba diyorum🤔🤣

Ben onu yurtdışında oto galeri önünden geçerken yaşıyorum:) 40.000 civarı araba bizde 100.000:) Çok para verdim arabada mı uyusam acaba diyorum🤔🤣

Belki Şarköyü bilirsin oraya ilk gittiğim de yaptırdığımız yazlık tamirattaydı ve otelde falan kalmam gerekti. Hesapladım ben arabaya otelden daha fazla para ödüyorum sahile çektim arabayı ve koltuğu en arkaya yatırdım uyudum cidden 1 gece :)

Hesapladım ben arabaya otelden daha fazla para ödüyorum sahile çektim arabayı ve koltuğu en arkaya yatırdım uyudum cidden 1 gece
Gayet mantıklı neden olmasın:) Vergisini ve egzoz pulunu ödediğime göre bu benim hakkım diyebilirsin:)

Keşke sadece onlar olsa :) Karı koca gibiyiz ben kazanıyorum ikimiz yiyoruz :)
Aynen arkadaşım da benzerini söylemişti. "Tanıştırayım, ikinci eşim Passat, düzeysiz bir ilişkimiz var." diye 🤣

Bu reklama BA-YIL-DIM:) Gerçekten harika olmuş ve İstanbul'da bu tip insanlara keşke böyle tepki verip deodorant kullanmaya teşvik edebilsek 🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

reklamın melodisini dinleyince aklımdan nedense çocuk adam dam dam dedim

Deodorant kullananlara eğitimde verilmeli. Toplu taşıma kullanmaya birisiyim fakat yolda yürürken bile 10 metre öteden gelen deodorant kokusu beni delirtiyor. Hele bayanlar bildiğin gaz odası gibi deodorant odaları var sanırım. Öyle bir sıkıyorlar ki nefes alamıyor insan.

giphy.gif

Hele bayanlar bildiğin gaz odası gibi deodorant odaları var sanırım.
Onu ben en çok traş kolonyası tarzı ürünler kullananlarda görüyorum. Sanki kolonya ile duş almış gibi kokuyor:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı