Hayatımda hiçbir şey iyi gitmiyor

Askerlikten neden muaf olmak istiyorsunuz acaba bence hayatta yaşanılabilecek eni iyi deneyim.

Bende yaşım ilerlediği zaman asker olmak istiyorum ama, bence zorunlu askerlik diye bir şeyin olması tamamen saçmalık, insanlar oraya gittiği zaman g3 ile sıkmayı, bir de tuvalet vb. temizlemeyi öğreniyorlar. Zaten askerlik yapmak istemeyen insanlar orada askerlik yapmak isteyenlere engel oluyorlar.

Dostum inşallah en kısa sürede hayatın toparlanır. Bence biraz kafa tatiline ihtiyacın var. Hafta sonu falan tek başına çık bir yeri gez. Arkadaşın olmasa bile kendinle baş başa kalırsın ki yaşadığın olayları biraz sindirebilesin.

Kötü bir işte çalışıyorsan alternatiflere bak derim. Maaşı daha az olsun gerekirse ancak rahatça işini yap. Bu arada bir işte çalışmak da insana iyi gelir ancak doğru bir işte çalışmak tabii.

Arkadaş çevreni işten, gidiyorsan spor salonu ve müzik kursu gibi yerlerden edinirsin.

Askerlik yapmak hayalinse üzüldüm ama TR'de pek de hayal edilesi ortam değil zira profesyonel bir ortam niteliği taşımıyor. Bu konuda en azından için rahat olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı