Hayatımdaki sorunları nasıl çözebilirim?

Crowzz1903

Centipat
Arkadaşlar yaşımdan bahsedeyim öncelikle 15 yaşındayım. Yaklaşık 11-12 yaşından beri her yaz çalışıyorum. Ailemin maddi durumu iyi şükür liseye kadar her şey iyiydi lisede yaşıtlarım kızlı erkek hep 12-1'e kadar dışardaydı bende çıkmak istedim. Her çocuk gibi ailem izin vermedi sinirim bozuldu. Kendimi oyuna verdim notlarım kötü geldi kötü dediğim 80-85'ten 60-70'lere indi ve lisedeyim ailem harçlığı kesti. İyice dışarı çıkamazsın gidemezsin dediler.

Arkadaşlarımı kaybettim bari spor yapayım dedim o konuda izin verdiler. Fitnessa başladım tavuk pilav hazırlayayım kendime dedim bir ton bağırdılar glutenle laktoza karşı hassasiyetim var evdekileri yiyince midem bulanıyor. Supplement filan aldım hepsini çöpe attılar. Biriktirdiğim 4-5binlira parada gitti.

Bildiğiniz şimdi bu yaz bitti kendime motor aldım ama artık çalışmaktan dışarı bile çıkamaz oldum pazar günü bir tatilim var dinlenmek istiyorum iyice asosyal oldum kilo aldım dışarı çıkayım okula gideyim midem bulanıyor tuvaletim geliyor ailem dalga geçiyor abilerim yani ne yapacağımı bilemiyorum okul desen dostum yok herkes çıkar için birbiriyle ne yapacağımı bilemiyorum artık içimi dökmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı