Hayatımı nasıl güzelleştirebilirim?

Hocam bursun var ama ne zaman o benim param desem üzerime yürüyorlar yani saygısızlık olmasın diye susuyorum bende.
Onun dışında araştırdım ama çok uzak ya o spor salonları.

Senin paran zaten. İOKBS bursu ise senin paran. Parayı almak için kartı elinden almışlarsa git PTT'ye kartı kaybettim de ve paranı kendi kimliğin ile çek.

Sordum iğrenç bir çocuksun dediler. Anlamadım yani bir insan oğluna nasıl iğrenç der.

Çelimsiz de görünmüyorum hatta okulda en İstanbul beyefendisi edasında olan kişilerden biriyimdir. En nazik en güzel konuşan kişilerden biriyim. Yani cidden babama acıyorum.
Peki neden iğrenç bir çocuğum diye sordunuz'mu hocam? Bence iyi bir insan gibi görünüyorsunuz.

Cidden yani bana böyle hayatı makul gören bir tanrı varsa cennete ilk girmesi gereken kişilerden biri ben olmalıyım.

Sordum iğrenç bir çocuksun dediler. Anlamadım yani bir insan oğluna nasıl iğrenç der.

Çelimsiz de görünmüyorum hatta okulda en İstanbul beyefendisi edasında olan kişilerden biriyimdir. En nazik en güzel konuşan kişilerden biriyim. Yani cidden babama acıyorum.
Araştırmadan nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun?

Peki neden iğrenç bir çocuğum diye sordunuz'mu hocam? Bence iyi bir insan gibi görünüyorsunuz.

Okulda da öyle diyorlar. Yani hocam neden anlamıyorum senden tiksiniyoruz diyorlar. Sebebini de söylemiyorlar. Bu nasıl iştir arkadaş oyun mu oynuyoruz da diyemiyorum.
Yani ne desem boş.

Kartı almana gerek yok işi sessizce yap kartı iptal ettir ve kimliğinle çek paranı böylece haberleri bile olmaz. Ama önce PTT çalışanına sor bunu.

Deneyeyim bakayım hocam.

Ancak dikkatli ol ailen gerçekten tehdit ediyor ve bu tehditi yapacak birileri ise yapma derim.

Yaparlar mı bilmem ki hocam.
Ya cidden okuldaki arkadaşım İtalya, Fransa derken dünyayı geziyor eğitimli ailesi var.
Bir de benim yaşadığım hayata bak. Cidden şaka gibi.

Benim için hayatı güzelleştirmenin ilk adımı güzel yiyecekler tüketmekle başlar. Diyorlar gençler mutsuz bakıyorum BİM'den paket dürüm çiğ köfte, dandik noodle, ne idüğü belirtiz paket tatlı falan alıp yiyorlar. Onları ben yesem ben de mutsuz olurdum.

İyi bir yemek ve üzerine sigaradan sonra tüm sülale bana odunla girişse bile mutluluğum eksilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı