Hayatımı nasıl güzelleştirebilirim?

Benim için hayatı güzelleştirmenin ilk adımı güzel yiyecekler tüketmekle başlar. Diyorlar gençler mutsuz bakıyorum BİM'den paket dürüm çiğ köfte, dandik noodle, ne idüğü belirtiz paket tatlı falan alıp yiyorlar. Onları ben yesem ben de mutsuz olurdum.

İyi bir yemek ve üzerine sigaradan sonra tüm sülale bana odunla girişse bile mutluluğum eksilmez.

Sigara kullanmıyorum hocam. Kullanmayı da düşünmüyorum.

O zaman üniversite sınavına çalışıp şehir dışı üniversite kazanmaktan başka çare yok gibi.

Dün aileme üniversite kazanıp yurt dışına gideceğim dedim.
Senin gibi s@lak üniversite mi kazanacak dedi. Ya şimdi ben böyle birine ileride bakmasam bu sefer hayırsız evlat olacağım.

Dün aileme üniversite kazanıp yurt dışına gideceğim dedim.
Senin gibi s@lak üniversite mi kazanacak dedi. Ya şimdi ben böyle birine ileride bakmasam bu sefer hayırsız evlat olacağım.

O zaman onları haksız çıkar. Otur şimdiden başla adamakıllı çalışmaya iyi bir üniversite kazanınca susmak zorunda kalırlar susmazlar ise bile sen şehir dışı tercihini yapıp gidersin en kötü 4 yıl dişini sıkıp part time iş ve okul okursun.

Sigara kullanmıyorum hocam. Kullanmayı da düşünmüyorum.

O kendim için bir örnekti yoksa tabii sigara kullanmamak hayat kaliteni yükselten önemli bir etken. Ben de ne yapayım sağlıklı, kaliteli yiyeceklerle dengelemeye çalışıyorum bunu.

O zaman onları haksız çıkar. Otur şimdiden başla adamakıllı çalışmaya iyi bir üniversite kazanınca susmak zorunda kalırlar susmazlar ise bile sen şehir dışı tercihini yapıp gidersin en kötü 4 yıl dişini sıkıp part time iş ve okul okursun.

Hocam içimden hiç ders çalışma isteği yok ki.

1-) League of Legends oynuyorsan bırak veya hiç oynamadıysan asla girme
2-) Kız arkadaş yap
3-) Hedef koy ve hedeflerine yönel mesela meslek olabilir ya da vücut geliştirme

Bunları yapmanı öneririm ama 1. maddeyi önermiyorum şiddetle tavsiye ediyorum :D

Namaz kılabilirsin 5 vakit.
Kuran okuyabilirsin Arapça bilmiyorsan öğrenebilirsin öğrenmekle uğraşmak istemiyorsan Türkçe oku.
Zararlı alışkanlıkları bırakabilirsin zina içki içmek sigara içmek iddia oynamak.
Bilgisayarda ya da konsolda oyun oyunayabilirsin Online veya hikayeli.
Arkadaşlarınla kuzenlerinle vakit geçirebilirsin illa yaşıt olmak zorunda değil.
Cuma namazına gidebilirsin.
Bir dükkanda çalışabilirsin berber oto yedek parçacı beyaz eşyacı kliMacı.
Kitap okuyabilirsin modern klasikler mesela.
Film izleyebilirsin arkadaşlar ya da tek başına.
Müzik aleti çalabilirsin bilmiyorsan öğrenebilirsin.
Spor yapabilirsin.

1-) League of Legends oynuyorsan bırak veya hiç oynamadıysan asla girme
2-) Kız arkadaş yap
3-) Hedef koy ve hedeflerine yönel mesela meslek olabilir ya da vücut geliştirme

Bunları yapmanı öneririm ama 1. maddeyi önermiyorum şiddetle tavsiye ediyorum :D

1-) Zaten oynamıyorum çok sıkıcı gözüküyor
2-) Hoşlandığım bir kız vardı ama sevgilisi olduğunu öğrendim geçen günlerde.
3-) Hedeflerim vardı ama ailem sağ olsun hepsini tek tek yok ettiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı