Hayatımın en mutlu anlarını yaşıyorum

Makaleler
12
Daha fazla  
Şu an delirmek üzereyim, aşırı mutluyum. Berserk şu ana kadar en sevdiğim ve bağımlı olduğum seri, animesi ile başladığım bu serüvende mangasıyla devam ettim, mangasını tekrar tekrar okudum ve ülkemizde bu seri hakkında sadece 2 video olduğunu ve yenilerinin yapılmadığını farkettiğimde seri hakkındaki bilgimi kullanabileceğimi, her ne kadar acemi olsam da bu seri hakkında videolar yapabileceğimi düşündüm. Birkaç video yaptım ve 1997 animesinde Void'i seslendiren Jon Avner'ın onun videosuna yaptığım yoruma yanıt verdiğini gördüm;
Jon.png

Ardından Jon Avner'a bir mail attım. Onun seslendirmesini ne kadar sevdiğimden bahsettim ve bir istekte bulundum, benim için bir ücret karşılığında en sevdiğim Void repliğini benim adımı söyleyerek seslendirip seslendiremeyeceğini sordum. Yorumumu çok beğendiğinden ve benim gibi Z kuşağından birisinin onun hayranı olmasının ne kadar iyi hissettirdiğinden bahsetti, seslendirmeyi yapabileceğini söyledi. Repliği sordu ve söyledim, "You are our progeny, our newest kinsman, our wing of darkness, arise, Femto." ama benim için "Femto" yerine "Kağan Çetin" demesini istedim. Ardından bana seslendirmeyi yolladı ve sesin hem kendisine hem de arkasına koyduğum efektlerle olabildiğince asıl sahneyi oluşturmaya çalıştım. Şöyle bir şey çıktı ortaya;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an hayatımın en mutlu günlerini geçiriyorum, bu benim için çok önemli bir şeydi ve benim için böyle bir şey yapması beni çok mutlu etti. Bu mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim.

Hocam adınıza çok sevindim. Daha da mutlu olursunuz inşallah. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı