Hayatınızda yaşadığınız en adrenalinli 2 şey

Benim şeydi galiba:
4 kuzen babaannemgildeydik, yan tarafta 100-200 metrelik bir rampa vardı, market sepeti içine koymuşlardı ve aşşağıya kaymıştık. Karşı taraf yol ve tramvay yoluydu. Az kalsın ölecektim.
Biraz abartmış olabilirim rampa uzunluğunu.

Okul çıkışında trendeydik, bir adam ayaklarını uzatmıştı. Arkadaşımın bacağı sakattı takılıp düşüyordu az kalsın. Adama 20 saniye falan baktım, sonra sözlü tartıştık. En son tartışma bittiğinde dönüp giderken, arka cebinde silah görmüştüm.

Yağmurlu bir günde ilçeler arası uçurumlu ve dar bir yolda tek başıma araba kullanırken virajdan hemen önceki çukuru göremeyip bir tekerin çukurun içine düşmesi sonucu aracın kontrolünü kaybedip virajı kayarak ve direksiyona kontra yaptırarak kıl payı dönmem.

Allah'tan karşı şerit boştu, bir de arkamda araba yoktu. Olayın şokunu atlatana kadar çok fena kalbim çarpmıştı, öyle kötü bir yoldu ki sağa çekip bir kendime geleyim diyebileceğim bir boşluk bile yoktu, 20-30 hızla en yakın yerleşim yerine kadar şok halinde sürmeye devam etmiştim.

Küçükken kızlar var diye önümdeki havlayan köpeğin yanından geçmiştim. Aslında çok korkuyordum ama korkmamış gibi yapıyordum. Tam yanından geçerken köpek bi hamle yaptı bacağımı ısırdı. Sonra o bacakla neredeyse 600 700 m koşmuştum. Tabi ki yaşadığım en adrenalinli şey bu değildir ama birden aklıma geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı