Hayattan gram zevk almıyorum

ExodiusS

Kilopat
Daha fazla  
19 yaşındayım ve stresli hayatım var. Hayattan gram zevk almıyorum ve kafayı yemek üzereyim. Aile baskısı, gelecek kaygısı, etrafımdaki insanlar yorulmuş durumdayım. Kaybedecek bir şeyim yok. Bunun en çok katkısı tabii ki'de ailem özel oldugu için anlatamıyorum. İnsan eve gitmeden 100 kere düşünür mü? (Şiddet yok merak etmeyin). Bilmiyorum artık konuşacak ve insanlara anlatacak durumum'da kalmadı ya ülkeden kaçmak veya ölmek tek düşündügüm. Hayat deyip geçme noktasını geçmiş bulunmaktayım. Sadece içimi dökmek istedim vaktinizi aldıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçmalamayın. Gelecek kaygısını aklından çıkar. Belli ki aklında çok fazla şey var. Ailen Wolkswagen firması CEO(su) ise intihar etmen doğal. Hayatta her şeyi olan yapacak bir şeyi olmayanlar bu hayatta hemen intihar eder. Arkadaşın filan yok mu. Git hayatını doya doya yaşa. Eski dostun ile buluş(varsa tabi). Paintball savaşı, Lazer (tech lazer savaşı), ailrn senin fazla endişe içinde hayatın güzel olsun diye. Beyin sol lob sağolsun baskıcı. Sırf 15 tatil için Ankara'ya geleceğim arkadaşlarım için. Paran var ise(darlık çekmeyecek isen) Ülkr dışına çıkabilirsiniz İngilizceniz B1 seviyesi ve üstüyse. Kimseyi takma tak kafana kulaklığı aç müziğini bangır bangır dinle. Beni biri azarlayınca takmıyom, öğüt verirken de. En son Lise'de iken sürekli espri yapan soru sorunca bile espri yapan hocama en sonunda "Komik mi *?" demiştim. Bütün okul bana toplanmıştı. Okul önünde kınamışlardı. Ama azarladıkları hiçbir kelimeyi hatırlamıyorum sadece o fantastik günü hatırlıyorum.
Takma kafana boşver o gevelesin"He yahu he. "de geç.

Herkesin derdi kendine büyüktür ama bunlar hayattan bezmek için bence çok küçük meseleler... Anladığım kadarıyla geçim derdiniz yok, şiddet derdiniz yok. Annelik ya da babalık gibi ağır yükünüz yok. Elinizde olmayan gelecek için kaygılanmak yerine gelecek için çalışın, okuyun, iyi dostlar edinin vs... Çevrenizdeki insanlardan bıktıysanız ya yanınızda gönderin ya da siz yanlarından ayrılın bu kadar basit. Bu hayat sizin ve sadece 1 yaşama hakkınız var. Elinizden geldiğince kimse için o yaşamı harcamayın. Ezdirmeyin. 3-5 kişi gelip size baskı uyguladı diye hayata küsecekseniz yarın baba (-anne), yönetici, meslek sahibi vb. olduğunuz da işiniz var demektir. Yeri gelecek her şeyle dalga geçeceksiniz yeri geldiğinde çok fazla önemseyeceksiniz. Size sunulan isteklere evet-hayır derken kendiniz olun. Bu hayatta sadece sevgi yok gerekirse kin tutun mücadele edin. Ve anneniz ve babanız gibi birilerini asla bulamazsınız. Şuan ruhsal boşlukta olduğunuz için aileniz size baskı yapıyormuş gibi geliyor. Tek dertleri sizin daha iyi şekilde yaşamanız. Onların kıymetini geç anlamamanız dileğiyle...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı