Hayattan keyif almıyorum

arista1337

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 14 yaşındayım ve şu sıralar en kötü günlerimi yaşıyorum. Okul hayatım, üzücü haberler, ailevi yapımdan dolayı kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum. Hayat enerjim bitmiş hiçbir şey yapmak istemiyormuşum gibi oluyor. Ne yapmam gerek?

Merhaba, 14 yaşındayım ve şu sıralar en kötü günlerimi yaşıyorum. Okul hayatım, üzücü haberler, ailevi yapımdan dolayı kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum. Hayat enerjim bitmiş hiçbir şey yapmak istemiyormuşum gibi oluyor. Ne yapmam gerek?

Hayata olumlu yönden bakmazsan hayatın nasıl olumlu olsunki?

Spora yazılabilirsin işe gidebilirsin bilgisayar oyunu oynayıp kafa dağıtabilirsin dışarı çıkıp sosyalleşebilirsin onun dışında derslerine odaklanabilirsin başka bizim de yapabileceğimiz bir şey yok.

Bu yaşta arkadaşlarınla takılman ve aktiviteler yapman lazım. Oturduğun yerden seni neyin mutlu edeceğini tahmin edemezsin, yaptığın zaman anlarsın.

Spora git, sosyalleş. Bu aralar bu şeyler normal, geçen sene bende yaşıyordum. Biraz sosyalleşince her şey geçti denebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı