Haydi Mitinge (20 lira)

Surrealist Kasap

Hectopat
Katılım
19 Ekim 2012
Mesajlar
287
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu nasıl rezilliktir hocam ya. Bugün sınava gidiyorum minibüsle seyir halindeyiz. İETT otobüslerinden otobüslerinin camlarını tayyibin sırıtan resmini koymuşlar. Orda trafik vardı durduk. Binenleri izliyorum çoğu örtülü kadın ve sakallı dedeler. Dikkatimi çeken diğer mevzu ise Şoförün binen herkese 20 TL(yeşillik gördüm) banknot vermesidir. Ya bu şoförün tüm mahalleye borcu var ya da ....
Ayrıca koyunlar mitinge gidicek diye ben işime geç kalmak zorunda mıyım? Bir sürü hattan otobüs ve minibüs almışlar. Reva mıdır bu ?
 
Ben öğrenciyim. 1 lira ödüyorum. O mitinge gittiğin arabanın benzin parası bizden çıkıyor. He peki ben o benzinin parasını helal ediyormuyum? Etmiyorum. Okul gezilerine bile otobüs tahsis etmeyen belediye mitinglere otobüs tahsis eder olmuş. İşe bak.
 
Sizin ora neresi bilmiyorum ancak bize fazlasıyla otobüs tahsis ediyorlar :D Amacım senle tartışmak değil ama oldukça büyük bir miting için otobüslerinin bazılarının kullanılması bu kadar isyan edilesi bir durum değil.
Ona bakarsan desteklediklerin sağı solu yıkıyor, onun parasını da sen veriyorsun. Her türlü bize giriyor :D Bırak da az girsin. Aslında hiç açmamak gerek taksim konusunu falan. Yarardan çok zarar.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı