Haylou T15 nasıl?

Haylou T15 kullanmıyorum ama "Haylou GT1Pro kullanıcısıyım". Cihaz bence güzel ama 2 sorunu var 1. si 5GHz modem yoksa çok can sıkıyor (Bağlantı can sıkacak seviyede çok yavaşlıyor) ama mobil veride sorun yok diğeri ise Instagram'da video izlerken Bass'lar cızırtılı geliyor(Spotify ve YouTube'da bu sorun yok).
 
Haylou T15 kullanmıyorum ama "Haylou GT1Pro kullanıcısıyım". Cihaz bence güzel ama 2 sorunu var 1. si 5GHz modem yoksa çok can sıkıyor (bağlantı can sıkacak seviyede çok yavaşlıyor) ama mobil veride sorun yok diğeri ise Instagram'da video izlerken Bass'lar cızırtılı geliyor(Spotify ve YouTube'da bu sorun yok).

O bütün Bluetooth hoparlör, kulaklıklar içinde geçerli.
 
Şarjı çok uzun gidiyor, ses kalitesinden en başta çok memnundum ama birkaç kez düşme olayları oldu o yüzden şu an memnun değilim.
6 aydır kullanıyorum. Şarjı yaklaşık 20 gün götürüyor. Her gün yaklaşık 2 saat kullanıyorum.
Sevmediğim yanına bakarsak kutunun şarj göstergesi doğru değil. 3 tıktan 2 tıka düşünce şarjın %33'ü değil de %90'ı gitmiş oluyor.
Hocam t15 aldım. İade edeceğim. Sizin yorumlarınızı görünce şaşırdım. Kulaklığın laptopta bağlantısını sağladım. % 100 şarjı 5 saatte bitti. Ürün açıklamasında da uzun süre pil gücü var diye belirtmişlerdi halbuki. @def2easy06 hocam % 100 şarjı kaç saatte bitiyor ortalama olarak ? @Aeklink hocam sende şarjı için % 100 den % 0 a 40 saat sürüyor demişsin. Cidden o kadar süre gidiyor mu ?
 

Geri
Yukarı