Peki kulaklıkların birbirine bağlanması ile ilgili sorun yaşadın mı? Yorumlarda çoğunlukla bağlanma sorunu yaşadıklarını yazmışlar. Örneğin sol kulaklıktan ses gelmiyor şeklinde.Kullanmıştım özellikleri vb çok iyi alabilirsin bence.
Merhabalar,Peki kulaklıkların birbirine bağlanması ile ilgili sorun yaşadın mı? Yorumlarda çoğunlukla bağlanma sorunu yaşadıklarını yazmışlar. Örneğin sol kulaklıktan ses gelmiyor şeklinde.
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için fotoğrafa gerek yok.Merhabalar,
Ben Haylou T-15 kullanıyorum. Ara sıra geç bağlanabiliyor. Onun dışında bir problem görmedim. Benim yaşadığım tek problem, kulaklıkla konuştuğumda karşı tarafa sesim çok yankılı gidiyor. Onun dışında ses kalitesi ideal. Şarj konusuna gelecek olursak, sürekli kullanan birisiyim. İlk aldıktan 15-20 gün sonra kutusunu şarja takmıştım. Şarj ömrü çok iyi. İstersen nasıl gözüktüğüne dair resim de atabilirim.
O zaman kaçırma derim. Şimdiden hayırlı olsun.Bende 170 TL'ye amazonda buldum. Hem Amazon prime üyeliğim var. Hızlı kargo![]()
O zaman kaçırma derim. Şimdiden hayırlı olsun.
Bu videoya da bakmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.