Haylou T15 nasıldır?

Peki kulaklıkların birbirine bağlanması ile ilgili sorun yaşadın mı? Yorumlarda çoğunlukla bağlanma sorunu yaşadıklarını yazmışlar. Örneğin sol kulaklıktan ses gelmiyor şeklinde.
Merhabalar,
Ben Haylou T-15 kullanıyorum. Ara sıra geç bağlanabiliyor. Onun dışında bir problem görmedim. Benim yaşadığım tek problem, kulaklıkla konuştuğumda karşı tarafa sesim çok yankılı gidiyor. Onun dışında ses kalitesi ideal. Şarj konusuna gelecek olursak, sürekli kullanan birisiyim. İlk aldıktan 15-20 gün sonra kutusunu şarja takmıştım. Şarj ömrü çok iyi. İstersen nasıl gözüktüğüne dair resim de atabilirim.

Merhabalar,
Ben Haylou T-15 kullanıyorum. Ara sıra geç bağlanabiliyor. Onun dışında bir problem görmedim. Benim yaşadığım tek problem, kulaklıkla konuştuğumda karşı tarafa sesim çok yankılı gidiyor. Onun dışında ses kalitesi ideal. Şarj konusuna gelecek olursak, sürekli kullanan birisiyim. İlk aldıktan 15-20 gün sonra kutusunu şarja takmıştım. Şarj ömrü çok iyi. İstersen nasıl gözüktüğüne dair resim de atabilirim.
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için fotoğrafa gerek yok.

@Idaçu, rica ederim. Şunu da eklemek istiyorum. Fiyatına göre ideal. Ben Trendyol üzerinden 180₺'ya almıştım. Fiyatını hak ediyor.

Bende 170 TL'ye amazonda buldum. Hem Amazon prime üyeliğim var. Hızlı kargo 😀
O zaman kaçırma derim. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya da bakmanı öneririm.

O zaman kaçırma derim. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya da bakmanı öneririm.

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Hocam kulaklık çok iyi; arkadaşımda da var, kendisi fazlasıyla memnun. Ancak ben kulaklığın tasarımını çok beğenmedim, cidden çok büyük. Bir de mikrofonu berbat. Arkadaşım dışarıyı bırakın, içeride de konuştuğunda hiçbir şey anlaşılmıyor. Ama onun dışında iyi. Batarya problemim olmasın ve ekstradan Power Bank almayayım diyorsanız bu ürün alınır bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı