Haylou T15 vs GT1 XR

Berrkay

Megapat
Süper Moderatör
Sosyal Tayfı
Katılım
6 Ocak 2018
Mesajlar
3.759
Makaleler
9
Çözümler
176
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: i3-10100F, 1660 Super, 8 GB RAM.
Laptop: i7-11800H, RTX 3070, 32 GB RAM.
Monitör: ASUS VG248QG
Cinsiyet
Erkek
En yüksek seste sürekli müzik dinleyen birisi değilim fakat sesin kalitesi önemli. T15 ve GT1 XR arasındaki farkı ses konusunda net olarak açıklayabilecek var mı?

Sesin yüksekliği de normal kullanıcı için yeterli diyorlar (XR için) fakat emin olamadım.

Hangisini önerirsiniz? T15'in Powerbank özelliğini kullanmayı düşünmüyorum. Kutuların bataryaları ikisi için de yeterli geldi bence.
 
Haylou tavsiye etmiyorum. GT1 Pro kullanıyordum, sürekli cihaz eşleşmeden kopuyordu lakin sıfırlama yöntemiyle az da olsa idare edilebiliyordu. 1.5 ay önce yine eşleşme kesildi, şu an tek kulaklıktan ses geliyor ve hiçbir şekilde düzelmiyor. Yatıyor öylece cihaz.
 
Haylou tavsiye etmiyorum. GT1 Pro kullanıyordum, sürekli cihaz eşleşmeden kopuyordu lakin sıfırlama yöntemiyle az da olsa idare edilebiliyordu. 1.5 ay önce yine eşleşme kesildi, şuan tek kulaklıktan ses geliyor ve hiçbir şekilde düzelmiyor. Yatıyor öylece cihaz.
Garanti?
 
Merhaba hocam GT 1 Plus kullanıyorum, XR ile aynı tek farkı, kutusu GT 1 Pro gibi. Eğer telefonunuz Qualcomm chipsetli ise kesinlikle öneririm, Aptx teknolojisi ciddi anlamda fark yaratıyor. Şarj anlamında kesinlikle üzmüyor, hızlı da şarj oluyor. Kulaklık tek başına 4.5 saat civarı gidiyor bana. Eşleşme ile ilgili bir sıkıntım yok 3 aydır. Kesinlikle öneririm, bu fiyata daha iyisi yok ama GT 1 Plus için konuşuyorum. Eğer aralarında fark ciddi ise GT 1 Plus alın, chipset farkı yok çünkü. Sadece kutusunda şarj göstergesi olmuyor, kutusu da hızlı şarj olduğu için sorun da etmiyorum. Zaten kutusuz kendi şarjıyla 4 saatten fazla süre sunuyor. Ses kalitesi de iyi iş çıkartıyor fiyatına göre.
 
Merhaba hocam GT 1 Plus kullanıyorum, XR ile aynı tek farkı, kutusu GT 1 Pro gibi. Eğer telefonunuz Qualcomm chipsetli ise kesinlikle öneririm, aptx teknolojisi ciddi anlamda fark yaratıyor. Şarj anlamında kesinlikle üzmüyor, hızlı da şarj oluyor. Kulaklık tek başına 4.5 saat civarı gidiyor bana. Eşleşme ile ilgili bir sıkıntım yok 3 aydır. Kesinlikle öneririm, bu fiyata daha iyisi yok ama GT 1 Plus için konuşuyorum. Eğer aralarında fark ciddi ise GT 1 Plus alın, chipset farkı yok çünkü. Sadece kutusunda şarj göstergesi olmuyor, kutusu da hızlı şarj olduğu için sorun da etmiyorum. Zaten kutusuz kendi şarjıyla 4 saatten fazla süre sunuyor. Ses kalitesi de iyi iş çıkartıyor fiyatına göre.

Aralarında çok fiyat farkı yok. Görebildiğim farkları XR'nin Aptx teknolojisi ve kutunun 800 mAh olması.
 
Aptx zaten GT 1 Plus'ta da var. Tek farkları kutu görünümü. Her şeyleri aynı kutu dışında. Pil miktarını pek önemsemeye gerek yok bence ama tercih sizin.
Aralarında çok bir fiyat farkı yok, kulaklık aynı zaten. 800mAh kutulusu varken neden olmasın. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı