Hazır cappuccino baş ağrısı yaptı

just chillin

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar ilk defa denemek istedim sadece yarım bardak içtim. Yarım saat sonra fena bir şekilde zonklama başladı. Bardağa 2 kaşık atmıştım. Hayatımda hiç bu kadar kafam zonklamadı, anca bu şekilde tarif edebilirim. İçki içsem anca bu kadar zonklardı. Acile vs. gitmeli miyim yoksa ilk kez denediğim için mi oldu?

Bence baş ağrısı başka bir şeydeb dolayı olmuştur. Çünkü hazır kahvelerde baş ağrısı yapacak kadar kahve olmaz. Eğer kastettiğiniz şey küçük kapsüllerse olabilir.

Bence baş ağrısı başka bir şeydeb dolayı olmuştur. Çünkü hazır kahvelerde baş ağrısı yapacak kadar kahve olmaz. Eğer kastettiğiniz şey küçük kapsüllerse olabilir.
Başka bir şeyden olmadı çünkü o saatlerde başka bir şey yiyip içmedim. Muhtemelen kafein fazla geldi. Uzun zamandır kahve kullanmıyordum.

Tamamdır zahmet olmazsa yazın markasını yarın merak ettim.
Kafede çalışıyorum bizim kafenin kahvesi, patrona onu nasıl sorarım bilmiyorum

Sordum bugün patrona "Bilmiyorum markayı, şu baş ağrısı yapan kapuçinoyu bir de ben deneyeyim." dedi. Denedikten sonra "Ne kokusu ne tadı kapuçinoya benzemiyor, dibek kahvesi gibi. Eski çalışan bir eleman dibek kahvesini çok seviyordu, yanlış kavanoza koymuştur." dedi. Uzun lafın kısası sanırım dibek kahvesini pisirmeden direkt sıcak suyla içince böyle oluyor.

Son düzenleme:
Anladım o zaman dibek kahvesi içmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…