Haggis
Decapat
- Makaleler
- 1
Yani hocam bı 14 bin civarı uygun olur sanki ama.Hocam tam bütçeniz ne kadar maksimum verebileceğiniz? (sadece kasaya)
Yani hocam bı 14 bin civarı uygun olur sanki ama.Hocam tam bütçeniz ne kadar maksimum verebileceğiniz? (sadece kasaya)
Hocam bütçe daha fazla çıkmaz maalesef. 14000 TL bütçeyi aşamam dedi. (kasa için) Sizce bekleyelim mi hazır sistem yoksa alınmalı mı birşeyler?Bence hyperion mantıklı. Bütçenizi zorlayabilecekseniz işlemciyi 5600 net yapın.
Hocam aslında yaklaşık 17k bütçem var fakat ben kasa+monitör olarak düşündüm ama 17k bilgisayar alıp monitör de sonradan alınabilir aslında.Hocam bütçe daha fazla çıkmaz maalesef. 14000 TL bütçeyi aşamam dedi. (kasa için) Sizce bekleyelim mi hazır sistem yoksa alınmalı mı birşeyler?
Sizce bekleyelim mi?
Hocam aslında yaklaşık 17k bütçem var fakat ben kasa+monitör olarak düşündüm ama 17k bilgisayar alıp monitör de sonradan alınabilir aslında.
Yani adamakıllı sistem yoksa sağlam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.