Hazır sistem vs laptop

cubun

Picopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Yaklaşık 25-30k arası kasa almak için bir bütçem var. 40k ya ladar da laptop almak için bütçem var. Lise öğrencisiyim, seneye üniversiteye bilişim okuyorum ve bu konuda uzmanlaşmak için bir bilgisayar alacağım. Elimde işimi gören bir laptop var şu an ama iyi değil. Hangisini önerirsiniz? Kasa önerirseniz sistem tavsiyesi verebilir misiniz? Teşekkürler. 😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle. Yaklaşık 25-30k arası kasa almak için bir bütçem var. 40k ya ladar da laptop almak için bütçem var. Lise öğrencisiyim, seneye üniversiteye bilişim okuyorum ve bu konuda uzmanlaşmak için bir bilgisayar alacağım. Elimde işimi gören bir laptop var şu an ama iyi değil. Hangisini önerirsiniz? Kasa önerirseniz sistem tavsiyesi verebilir misiniz? Teşekkürler. 😁
Hocam kasa veya laptop ihtiyacı olan ayrı neye ihtiyacınız varsa ona göre söleyin.

Ne okuyacaksınız bilişim konusunda.

Eğer video editleme 3D tasarımlarla ilgili işiniz yok ise laptop konusunda ahım şahım bir şey gerekmez sadece yazılım konusuyla ilgileniyorsanız mesela site kurmak olur ya da sunucu ile alakalı olur

15 klık laptop işinizi bile görür kasayı da alacaksanız 20 30 klık bir de kasa toplanır olur bu iş.

Ne okuyacaksınız bilişim konusunda.

Eğer video editleme 3D tasarımlarla ilgili işiniz yok ise laptop konusunda ahım şahım bir şey gerekmez sadece yazılım konusuyla ilgileniyorsanız mesela site kurmak olur ya da sunucu ile alakalı olur

15 klık laptop işinizi bile görür kasayı da alacaksanız 20 30 klık bir de kasa toplanır olur bu iş.
Web tasarım okumayı düşünüyorum şuan elimdeki laptop asusun 8gb ram 256 gb ssd yazılımda her türlğ işimi görüyor ama site tasatımına gelince laptop kasmaya başlıyor 4 sekmeden sonra kasmalar başlıyor.

Seyehat etme gibi bir durumunuz yoksa hazır sistem.
Öyle bi durumum yok ama ortada kaldım

Normalde kasa öneririm ancak üniversite için laptop ihtiyacınız olacak o yüzden laptop daha mantıklı gibi.
Kasaya daha sıcak bakıyorum ya ama sistemlerden pek anlamıyorum oynayacağım oyunlar rdr2, valorant, gtaV tarzı oyunlar fazla oyun oynamam zaten çoğunlukla site tasarımka ilgilencem bana buna göre 25 bin tl civarı bi sistem önerirsen çok mutlu olur hocam. 😁

Üniversitede kesinlikle laptopa ihtiyacın olacak. 20k fiyat bandında hem işini görecek, hem de bu fiyata daha iyisini bulamayacağın bir laptop bırakıyorum aşağıya.

Hocam grafik kartı değilde ekran kartı olması beni daha çok tatmin eder kasada karar kıldım elimdeki laptobuda ilerleyen zamanlarda değiştirirm die düşünüyorum. 😁

Seyehat etme gibi bir durumunuz yoksa hazır sistem.
Sistem konusunda 25k civarı yardımcı olursanız çok mutlu olurum hocam. 😁

Kasaya daha sıcak bakıyorum ya ama sistemlerden pek anlamıyorum oynayacağım oyunlar rdr2, valorant, gtaV tarzı oyunlar fazla oyun oynamam zaten çoğunlukla site tasarımka ilgilencem bana buna göre 25 bin tl civarı bi sistem önerirsen çok mutlu olur hocam. 😁

Hocam grafik kartı değilde ekran kartı olması beni daha çok tatmin eder kasada karar kıldım elimdeki laptobuda ilerleyen zamanlarda değiştirirm die düşünüyorum. 😁
Kasa istiyorsanız arkadaşlar yardımcı olsunlar, maalesef masaüstü hakkında bilgili değilim. Yanlış bir bilgi vermeyeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00