Öncelikle 1-2 önce başlayan drop problemim artık oyun oynıyamaz video izleyemez halle geldim. İlk başlarda azar azarken sadece oyunlarda bazen olurken şimdi masaüstüne sıçradı adeta virüs gibi. Ekran kartımın sıcaklığı normal 56 57 derece fansız AMD Radeon 5450 1 GB.
Öncelikle 1-2 önce başlayan drop problemim artık oyun oynıyamaz video izleyemez halle geldim. İlk başlarda azar azarken sadece oyunlarda bazen olurken şimdi masaüstüne sıçradı adeta virüs gibi. Ekran kartımın sıcaklığı normal 56 57 derece fansız AMD Radeon 5450 1 GB.
İnternete ekran kartının videolarını izliyorum Cs GO da iyi performans alıyolar ama bu ekran kartı onlardan çok farklı acaba fabrika hatası filan mı vardır?
Yaptım ama işe yaramadı.Bu arada cahiliğime verin win 8 de nasıl güvenli moda alıyoruz
Anladım
İnternete ekran kartının videolarını izliyorum Cs GO da iyi performans alıyolar ama bu ekran kartı onlardan çok farklı aca fabrika hatası filan mı vardır?