HD 6850 Sistem Crossfire

Caner Çevik

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Sistemim şu şekilde:

Anakart : Asus P5Q Deluxe
İşlemci : İntel Core 2 Duo E8500
Bellek : OCZ Reaper HPC (2x 2GB)
Ekran Kartı : Sapphire Radeon HD 6850
Hardisk : Seagate Barracuda 7200.11 750 GB
Solid State Disk : OCZ-VERTEX3 120 GB
Güç Kaynağı : Hiper 630 W

Ekran kartı yavaş yavaş yetmemeye başladı. Her yeni oyunda ayarları düşürmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden 2. Sapphire 6850 alma düşüncem var. Oynadığım oyunlar genellikle Call Of Duty ve Battafield serisi arada bir Dirt Rally tarzı oyunlar. Bütçe şu an biraz sıkıntılı max. 500 olduğu için böyle bir düşüncem var. Sizce yapmama değer mi?

Oyuncuların bilgisayarlarında her ne kadar işlemci geri planda olmalıysada crossfire için e8500'ün yetersiz kalacağını düşünüyorum.

Hocam belleklerin de artması gerek işlemciyi boş verip bellek+ekran kartı alınmalı bence.

Ve ekstradan anakartınızda başka ekran kartı yeri var mı?

Belleklerin artması gerekmiyor zannımca 4 gigabayt yeni nesil oyunlar için bile yeterli bir miktar.
Yeni nesil demişsiniz. Bırakın yeni nesili elimizdeki 1,5 yıllık bazı oyunlar bile 4,5 - 5 Gb ram istiyor ve 6 Gb ve üzeri ram isteyen oyunlar bile var. Birde şuanki durum bile böyleyken birde yeni nesil oyunlar için yeterli demek yanlış bilgi vermeye girer.

Anakart DDR2. Bellek konusuna gelince şu ana kadar 4 Gb olmasına rağmen hiç bir sıkıntı çıkarmadılar. GTA 5, COD Advenced Warfare, Battafield 4 - Hardline vs. gibi oyunları bu sistemde oynayabiliyorum. Benim istediğim bu sistemle max 1-1,5 sene grafik açısından daha kaliteli olmasını istiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı