HD 7770 ile Hangi Oyunları Oynayabilirim?

kartın performansı gerçekten iyi ama kronik sorunları olduğu söyleniyor,benim aklımda ilk hd 7770 vardı ancak 1 tane bostancıda kalmış oda ya teşhir yada bozuktur dedi vatandaki satıcı.Bende alternatif ararken powercolor r7 250 o.c 1gb 128 bit gddr5 ekran kartını buldum ancak bu vatandan değil gold da buldum aralarında 7770 ile 12 tl gibi bir fark vardı onu almaya karar vermiştim ancak sonra hd7790 ı gördüm tamam dedim bu ekran karını alayım ama forumlarda kullanıcı yorumlarına baktığımda oldukça fazla kişinin sıkıtı yaşadığını okudum acayip kararsızım en sonunda r7 250 o.c alıcam galiba :(

İyice araştır. Öyle al kartı şahsen ben R9270X veya GTX750Tİ TFG alacağım için bayağı araştırdım. Hangisini alırsam alayım sorun yaşamayacağımı anladım.

Rahat oynarsın ama tavsiyem yeni anakart ve işlemci al.
yaklaşık olarak 1-2 ay kadar oyun oynayabileceğim sonra 1 sene kadar oyun yok :) bende o yüzden boşa masraf yapmıyayım diyorum beni idare edecek bir ekran kartı yani battlefield 3 ü orta ayarda oynayacak bir ekran kartı arıyorum büteçem 250 tl civarı.

İyice araştır. Öyle al kartı şahsen ben R9270X veya GTX750Tİ TFG alacağım için bayağı araştırdım. Hangisini alırsam alayım sorun yaşamayacağımı anladım.
aslında hd 7770 i hd 7790 ı r7 250 o.c yi baya araştırdım ancak günümüzde internette bir dünya çöp bilgi var bilgi bile denemez insanlar bilip bilmeden sallıyıveriyorlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı